Een spiegelkast is een “must” voor de badkamer

Als ik iets niet wil missen in de badkamer, dan is dat onze enorme spiegelkast. De bergruimte die schuilt achter de spiegel is super fijn.

Hoe fijn is het, dat je tijdens je ochtendritueel in de spiegel kan kijken en de noodzakelijke spulletjes binnen handbereik hebt. Ik houd van een opgeruimde badkamer. Een spiegelkast is daarom voor mij onmisbaar. Ben jij op zoek naar een stijlvolle en functionele spiegelkast? Sphinx heeft de collectie uitgebreid met een nieuwe, basic variant.

Styling ID Tips en Trends Een spiegelkast is een must voor de badkamer

Sphinx breidt Option spiegelkastcollectie uit

Het assortiment van de Sphinx Option spiegelkastcollectie is uitgebreid met de Option Basic,  een vereenvoudigde variant bijgekomen op de bestaande spiegelkasten. Ook is de huidige collectie uitgebreid met nieuwe uitvoeringen. De spiegelkasten combineren met alle Sphinx series en vormen daarmee een goede aanvulling op het meubelassortiment. De combinatie van design, kwaliteit, veiligheid en de overtuigende prijs-kwaliteitverhouding zal vooral gebruikers aanspreken.

Styling ID Tips en Trends Een spiegelkast is een must voor de badkamer header

Sphinx Option Basic

De Sphinx Option Basic zorgt voor een optimale verlichting en biedt hoogwaardige opbergoplossingen, die zorgen voor flexibiliteit en comfort. De Option Basic heeft een universele uitstraling. De deuren zijn aan de buitenzijden van spiegels voorzien en de geïntegreerde ledverlichting van de kast zorgt voor een goede belichting. De deuren sluiten zachtjes door het softclose mechanisme. Verder biedt de kast twee verstelbare glazen legplanken en aan de onderzijde van de kast een stopcontact. De Sphinx Option Basic is verkrijgbaar in drie uitvoeringen.

Styling ID Tips en Trends Een spiegelkast is een must voor de badkamer 6

Sphinx Option

Een uitgebreidere variant is de Sphinx Option. Deze spiegelkast is onlangs uitgebreid met twee uitvoeringen. Naast de maten 60 en 90 cm is de Sphinx Option nu ook leverbaar in de maten 75 en 120 cm. Alle uitvoeringen hebben een comfortabele hoogte van 70 cm en een diepte van 15 cm. De Option van 120 cm breed heeft drie deuren en beschikt over verstelbare glazen legplanken. De deuren van de Sphinx Option zijn aan de binnen- en buitenzijden van spiegels voorzien. Naast het lichtvlak aan de bovenzijde is bij de Sphinx Option een tweede lichtlijst onder de spiegelkast toegepast. De indirecte verlichting aan de onderzijde geeft extra sfeer in de badkamer. De indirecte verlichting kan afzonderlijk worden ingeschakeld via de light-touch-sensorschakelaar die ter oriëntatie ‘s nachts zacht brandt. Aan de binnenzijde is bovendien een stopcontact ingebouwd.

Styling ID Tips en Trends Een spiegelkast is een must voor de badkamer 4

Sphinx Option Plus

Nog meer comfort en functionaliteit biedt Sphinx Option Plus. Naast de huidige uitvoeringen van 60, 90 en 120 cm breed is de Sphinx Option Plus nu ook verkrijgbaar in de breedten van 75 cm. Deze nieuwe uitvoering heeft twee spiegeldeuren. De twee grotere varianten zijn uitgevoerd met drie spiegeldeuren. Ook de achterwand van de binnenzijde van de kast en de buitenzijden zijn voorzien van een spiegeloppervlak. De bijzonder subtiele lichtlijst is helemaal aan de bovenzijde gepositioneerd voor een bijzonder elegant accent. De Sphinx Option Plus uitvoeringen bieden bovendien een vergrotingsspiegel, een magneethouder en een geïntegreerd stopcontact met USB-aansluiting.

Op alle spiegelkasten biedt Sphinx vijf jaar garantie. Ga voor meer informatie over Sphinx Option naar: www.sphinx.nl/badkamerseries/sphinx-option

Styling ID Tips en Trends Een spiegelkast is een must voor de badkamer 5

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This