Ontdek Mito Sfera: Exclusieve Spiegelarmaturen van Occhio

Als je op zoek bent naar subliem design, fascinerende features en innovatieve lichttechniek, dan is Occhio de perfecte keuze. De Mito sfera spiegelarmaturen zijn geschikt voor de badkamer, hal of leefruimte en brengen de designnormen van Occhio over naar nieuwe toepassingsgebieden. De serie overtuigt met de typische ‘joy of use’ van Occhio en een voortreffelijke lichtkwaliteit.

De iconische Mito serie combineert subliem design met unieke features en werd al snel na de introductie een designicoon in het interieurontwerp. Met zijn fijn gedefinieerde ‘cut’ komt de kunstzinnige afwerking en de aandacht voor het detail bijzonder tot zijn recht en ziet Mito eruit als een in filigraan uitgewerkt sieraad.

occhios-mito-sfera-innovatieve-lichttechniek-en-subliem-design

Ontdek Mito Sfera: Exclusieve Spiegelarmaturen van Occhio

De Mito sfera serie bestaat uit drie modellen met een elegant design. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en een uitstekende afwerking, kunnen ruimtes zoals de badkamer voortaan ook een exclusieve sfeer uitstralen. Het licht van de spiegelarmaturen verblindt niet en kan individueel aan de situatie worden aangepast. De lichtkwaliteit benadert zo dicht mogelijk het daglicht en geeft kleuren zo diep en genuanceerd weer als in de natuur.

Alle Mito sfera-modellen kunnen intuïtief en contactloos worden bediend. Met een handgebaar kan het licht in- en uitgeschakeld worden, gedimd worden en kan de kleurtemperatuur worden aangepast. Hierdoor heb je altijd het perfecte licht. Ervaar daglicht tijdens een beautyritueel en sfeervolle verlichting tijdens het wakker worden in de ochtend. Voor maximaal gebruikersgemak kan Mito sfera ook worden bediend met de Occhio air app via Bluetooth.

Mito sfera en Mito sfera corda met geïntegreerd spiegeloppervlak zijn ook verkrijgbaar met een getinte spiegel. Mito sfera su kan eenvoudig worden gemonteerd op spiegeloppervlakken van elk formaat en type en met eenvoudige magneten worden bevestigd of verwijderd. Alle modellen zijn verkrijgbaar in twee maten, 40 en 60 cm, en in acht verschillende oppervlakken: mat goud, mat zilver, mat zwart, mat wit, roségoud, brons, phantom en black phantom.

Kijk voor meer informatie op de website van Occio.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]