SPEED STYLINGADVIES

Je wilt graag je woonkamer een nieuw uiterlijk geven of je slaapkamer oppimpen. Je weet niet goed waar je moet beginnen, de tijd ontbreekt en je wilt ook niet heel veel geld kwijt zijn! Dan kan het een verademing zijn wanneer iemand je daarbij een duwtje in je rug geeft.

Bij jou thuis

Met ons Speed stylingadvies zouden we je net dat stuk vertrouwen kunnen geven. Bij jou thuis kijken we samen naar de desbetreffende ruimte. Belangrijk is dat je van te voren jullie wensen op een rijtje hebt. Dan kunnen wij deze gedurende een gesprek van 2 uur puntsgewijs behandelen. Geef duidelijk aan wat je van ons verwacht, dan kunnen wij jouw wensen voldoende bespreken. Wij geven je direct advies. Met behulp van de kleurenwaaier en eventuele product samples, krijg je al snel inspiratie. Na ons gesprek kun je al deze tips en tricks zelf uitwerken.

Om een nieuwe look te creëren in huis, zijn vaak de kleinste veranderingen al een groot resultaat.

Less is More!

Een andere kleur op de wand, nieuwe raamdecoratie, het toevoegen van accessoires en planten kunnen een ruimte enorm veranderen. Soms is het restylen van de ruimte met bestaande meubelen, voldoende om de perfecte leefruimte te creëren. Vaak weet je zelf niet meer wat je allemaal in huis hebt. De kunst zit hem vaak ook in het weglaten. Less is More!

Past dit speed interieuradvies bij jou? Neem dan contact op met Styling ID voor een prijsopgave.

VOLG ONS OP

Pin It on Pinterest

Share This