SPEED STYLINGADVIES

Je wilt graag je woonkamer een nieuw uiterlijk geven of je slaapkamer oppimpen. Je weet niet goed waar je moet beginnen, de tijd ontbreekt en je wilt ook niet heel veel geld kwijt zijn! Dan kan het een verademing zijn wanneer iemand je daarbij een duwtje in je rug geeft.

 

Bij jou thuis

Daarvoor hebben we het Speed stylingadvies bedacht. Een ontspannen brainstormsessie bij jou thuis. Die je helpt inzicht te krijgen in jouw woonideeën en uitvoerbaarheid hiervan. Bij jou thuis kijken we samen naar de desbetreffende ruimte. Belangrijk is dat je van te voren, jullie wensen op een rijtje hebt. Dan kunnen wij deze, gedurende een gesprek van ongeveer 2 uur, puntsgewijs behandelen. Wij geven je direct advies. Met behulp van de kleurenwaaier en eventuele product samples, krijg je al snel inspiratie. Na ons gesprek kun je al deze tips en tricks zelf uitwerken.

Om een nieuwe look te creëren in huis, zijn vaak de kleinste veranderingen al een groot resultaat.

 

Direct uitvoerbaar!

Een andere kleur op de wand, nieuwe raamdecoratie, het toevoegen van accessoires en planten kunnen een ruimte enorm veranderen. Soms is het restylen van de ruimte met bestaande meubelen, voldoende om de gewenste leefruimte te creëren. Vaak weet je zelf niet meer wat je allemaal in huis hebt.

Past dit speed interieuradvies bij jou? Neem dan contact met ons op.

Het leuke van dit advies is dat deze het meeste uitgevoerd wordt. Voor slechts € 150,00* kan je na een inspiratievolle sessie direct aan de slag. Ook bij grotere projecten kan ik je helpen, vraag naar de mogelijkheden.

* Deze prijs is inclusief BTW, maar exclusief eventuele reiskosten!

Styling ID portfolio slaapkamerruil deel 2 film
Styling ID portfolio zolder kamer