Platinum het Limited Edition bed van Hästens

Op World Sleep Day was ik namens Wonenonline uitgenodigd bij Hästens Flagshipstore Leiderdorp. Tijdens het Dream Event kregen wij ook een leuke primeur: de presentatie van het Hästens Platinum Limited Edition bed.

Van 1 maart tot 30 april is het nieuwe Hästens Platinum-bed beschikbaar. Deze Limited Edition is geïnspireerd door het zeldzame metaal platinum, een nobel statement dat verwijst naar het eervolle erfgoed van Hästens.

Styling ID Tips & Trends Het Limited Edition bed van Hästens

Special Bed

De ambachtslieden van Hästens maken al generaties lang bedden in de studio in Köping, Zweden. 166 jaar en zeven generaties welteverstaan. Elk bed wordt met dezelfde precisie met de hand gemaakt. Bij het ontwikkelen van de Hästens Platinum Limited Edition werd gezocht naar iets extra’s, dat past bij de bijzondere slaapervaring die Hästens biedt. In de Hästens-studio werden alle mogelijke varianten en versies getest, uiteindelijk met de Platinum-ruit als resultaat. Voor deze stof wordt gebruikgemaakt van een speciale weeftechniek, waardoor de stof een bijzondere, korrelachtige en glanzende textuur krijgt.

Styling ID Tips & Trends Het Limited Edition bed van Hastens 2

Eigenschappen

Het Platinum Limited Edition-bed heeft een aantal nobele eigenschappen meegekregen, zoals zijn naamgever dat al doet vermoeden. Accenten van zilverdraad, een persoonlijk gegraveerd naamplaatje en vierkante eiken poten met een aluminium voet.

De Hästens Platinum Limited Edition wordt gemaakt in een beperkte oplage en is tijdelijk verkrijgbaar van 1 maart tot 30 april. Om de Benelux te bedanken voor het aanhoudende vertrouwen is het bed speciaal geprijsd: €7.890 (180 x 200 cm, met BJ-topdekmatras).

Klik hier voor meer informatie!

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This