Welk type whirlpool past bij jou?

Uit eigen ervaring weet ik hoe heerlijk het is, om voor het slapen gaan, uitgebreid te bubbelen in een whirlpool. Vooral in deze tijd wanneer het buiten wat kouder is, is zo’n bad het einde.

Jammer genoeg kan ik van die luxe geen gebruik meer maken. In mijn huidige tuin past zo’n whirlpool niet. En de badkamer is een paar jaar geleden voorzien van een heerlijke inloopdouche, als ik toen de mogelijkheden van de huidige baden had gekend, zou er waarschijnlijk wel één geplaatst zijn.

Styling ID Tips en Trends Welk type whirlpool past bij jou? whirlpool indoor rond Villeroy and Boch

Lekker bubbelen

Ik ben geen mens voor een “normaal” badritueel. Het water koelt te snel af en de verveling slaat dan heel snel toe bij mij. Het bubbelen en de vele massage mogelijkheden vind ik heerlijk. Maar ook het feit dat bij deze baden, de temperatuur (meestal) regelbaar is, vind ik fantastisch.

Styling ID Tips en Trends Welk type whirlpool past bij jou? whirlpool outdoor terras Villeroy and Boch

Goed voor je wellbeing

Met dit herfstweer is het extra lekker om jezelf te trakteren op een relaxmoment in bad. Een whirlpool maakt van het badder-ritueel een echte spabeleving, gewoon in eigen badkamer of tuin. Naast het lekker bubbelen, is het nemen van zo’n bad echt goed voor je wellbeing. Je komt er totaal relaxed uit, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk.

Styling ID Tips en Trends Welk type whirlpool past bij jou? whirlpool indoor bad Villeroy and Boch

Welk type whirlpool past bij jou?

De keuze binnen of buiten is misschien niet zo moeilijk, maar welk bad voldoet aan jouw wensen en portemonnee? Voor deze zeer persoonlijke vraag heeft Villeroy & Boch een handige whirlpool-vinder ontwikkeld, die vind je hier. De in- én outdoor whirlpoolsystemen van Villeroy & Boch zijn helemaal in te stellen naar jouw persoonlijke behoeften. De baden zijn beschikbaar in een brede range aan prijsklassen en uitvoeringen. Van comfortabel instapmodel tot op en top luxe en design.

Styling ID Tips en Trends Welk type whirlpool past bij jou? whirlpool indoor Villeroy and Boch

Wie weet geniet je binnenkort van het rustig bubbelen of een vitaliserende massage in je eigen tuin of badkamer.

Beeldmateriaal: Villeroy & Boch

Styling ID Tips en Trends Welk type whirlpool past bij jou? whirlpool outdoor sfeerbeeld Villeroy and Boch

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]