Ontwerp jouw bank met de meubelstoffen van Keymer

Visualiseren is voor heel veel mensen erg moeilijk. Als interieurstylist is het altijd een leuke uitdaging om mensen te overtuigen van een bepaald idee of design.

Daarbij vertaal ik de wensen en vragen vaak in een 2D tekening en soms in een 3D computeranimatie. Dit is vaak een reële weergave van de werkelijkheid. Vooral bij het herstofferen van een geliefd meubel, merk ik dat de meeste mensen vaak terugvallen op eenzelfde soort en kleur stof. Dit is natuurlijk heel veilig en de uitkomst ervan is makkelijk voor te stellen.

Styling ID tips & trends Ontwerp jouw bank met de meubelstoffen van Keymer 1

Stoffentool

Keymer Essential Fabrics levert sinds 1932 meubelstoffen aan meubelstoffeerders, meubelfabrikanten, stylisten en interieuradviseurs. Door samenwerking met de vakspecialist werd de vraag vanuit de consument gedeeld. Hierdoor werd de eerste digitalisering van de meubelstoffen een feit. Een paar jaar geleden lanceerde Keymer zijn eerste stoffentool. Aan de hand van een foto, kan men een bank of stoel voorzien van een meubelstof, uit de zeer uitgebreide collectie van Keymer.

Styling ID tips & trends Ontwerp jouw bank met de meubelstoffen van Keymer 2

3D Showroom

Even belangrijk als de kwaliteit en trends op gebied van stoffen, is de ontwikkeling van de presentatie en digitalisering van Keymer. Dit Haagse bedrijf lanceert dan ook binnenkort een 3D showroom op de website. Bij deze stoffentool heb je keuze uit vier verschillende soorten banken en een stoel, die je digitaal kunt bekleden met alle meubelstoffen uit de collectie van Keymer. Je kunt het digitale meubel 360º draaien, dus van alle kanten bekijken. Daarnaast kun je het gewenste resultaat in pdf opslaan, uitprinten en delen.

Styling ID tips & trends Ontwerp jouw bank met de meubelstoffen van Keymer 3

Keymer Essential Fabrics

Keymer Essential Fabrics zijn van Europese weverijen, die voldoen aan strenge Europese milieunormen. Dat garandeert constante kwaliteit en snelle levering uit voorraad. De Keymer meubelstoffen zijn verkrijgbaar via dealers in heel Nederland. Op de website vindt je per collectie waar deze verkocht wordt. Op dit moment is de oude stoffentool nog actief!

Styling ID tips & trends Ontwerp jouw bank met de meubelstoffen van Keymer 4
Styling ID tips & trends Ontwerp jouw bank met de meubelstoffen van Keymer 5
Styling ID tips & trends Ontwerp jouw bank met de meubelstoffen van Keymer 7
Styling ID tips & trends Ontwerp jouw bank met de meubelstoffen van Keymer 6
Styling ID tips & trends Ontwerp jouw bank met de meubelstoffen van Keymer 8

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]