Creëer jouw Bohemian Style

De hippie van nu kan helemaal los gaan! Deze stijl verovert nu ook de interieurmarkt. Kenmerken van deze gipsy trend zijn: natuurlijke materialen, kelims, textielstructuren, prints en patronen en kleur, heel veel kleur. Creëer jouw bohemian style met de Boho Chic behangcollectie.
Styling ID tips en trends Creëer jouw Bohemian Style behang

BOHO Chic

Met een beetje lef geef je je interieur een Bohemian look. Met de behangcollectie Boho Chic van ESTAhome.nl wordt het nog makkelijker. Durf te mixen en matchen, combineer prints en kleuren, zoek mooie accessoires niet alleen in de winkel maar ook bijvoorbeeld bij de kringloop! Zo verander je jouw huis moeiteloos in een trendy eclectisch geheel.
Styling ID tips en trends Creëer jouw Bohemian Style behang BOHO chic pastel

Van Pastel tot Oosterse kleuren

Voor de lichtere hippie is er keuze uit behang in pasteltinten. De doorgewinterde hippie zal absoluut gaan voor de diepe en warme Oosterse kleuren. De nieuw hippie zal vallen voor de Ibiza style, mooie ikat prints in azuurblauw.
Styling ID tips en trends Creëer jouw Bohemian Style behang BOHO oosterse kleuren

Tie-dye effecten

Wil je een wand er echt uit laten springen? Dan vind je in de Boho Chic collectie naast vliesbehang ook acht fotowanden met prints van Marokkaanse deuren en tie-dye effecten etc. Accentueer op deze manier de hippie sfeer in huis.
Styling ID tips en trends Creëer jouw Bohemian Style behang mix en match

Maak je huis gezellig

ESTAhome.nl biedt prachtige en gezellige behangcreaties. Het trendy interieur modemerk is 100% Nederlands. In de eigen ambachtelijke fabriek in Enschede wordt behang door eigen ontwerpers en stylisten met passie ontworpen. En door eigen vakmensen met zorg geproduceerd.

Wil je graag meer weten over de Boho Chic behancollectie? Bezoek dan ESTAhome.nl!

Beeldmateriaal is van ESTAhome.nl!

Pin It on Pinterest

Share This