Gelukkig Nieuw Jaar

Misschien een beetje aan de late kant, maar bij deze wens ik iedereen een heel gelukkig nieuw jaar toe. 2016 was echt een TOP jaar. We hebben meerdere hoogte punten bereikt. Mooie studies die beloond werden met certificaten, een eigen woonblog op UW-woonmagazine.nl, een vaste plek als online-redacteur bij uitgeverij Bouwmedia, het Bloggershome op beurs Eigen Huis… dat veel nieuwe relaties opgeleverd heeft, onze sponsoractie bij de Mudmakers, mijn laatste blog op Styling ID over de perfecte kerst met Rivièra Maison die enorm gelezen werd en natuurlijk de vele klanten die we blij hebben gemaakt met ons styling advies.

Styling ID blog Gelukkig Nieuw Jaar magazine

Vooruitzichten

Het bloggen wordt verder uitgebreid. Ik mag er nog niet veel over zeggen maar een tweede grote online maandblog is bijna een feit! Bijzonder in januari is een bezoek aan FEN Interaction in Oisterwijk. Hier ga ik een dag lang, een workshop volgen over de elementen leer: Fen Shui. 2017 is het jaar van de “Vuur Haan” Mijn jaar! Voor degene die me wat beter kennen: De Haan is onbevangen, beschermend en nauwgezet. Vuur: een buitengewoon goede prater, kan dat uren volhouden. Dat laatste klopt als een bus!! Het lijkt me erg interessant om te leren, deze leer in huis toe te kunnen passen.

Blog Styling ID Gelukkig Nieuw Jaar Confucius Temple Beijing
Blog Styling ID Gelukkig Nieuw Jaar Confucius Beijing

Doelen voor 2017

Begin februari staat een bezoek aan vakbeurs showUP (Vijfhuizen) op de planning. En in maart verwachten we weer plaats te nemen in het Bloggershome, van de nieuwe editie Beurs Eigen Huis. Wie weet ontmoeten we elkaar daar wel, tijdens een meet & greet! Ons doel voor 2017 is jullie te blijven informeren en inspireren over alles wat met interieur te maken heeft. We staan strak in de startblokken om er samen met alle lezers een super jaar van te maken.

Blog Styling ID Gelukkig Nieuw Jaar klaar voor 2017