Awaken the forest

Met de gloednieuwe collectie Moduleo Roots worden persoonlijke interieurwensen en ideeën grenzeloos. Deze veelzijdige collectie is verdeeld in zes unieke interieurthema’s, elk met een eigen esthetiek en gevoel, die uitnodigen om te mixen en matchen. De collectie onderscheidt zich door realistisch reliëf en structuur. Van serene natuurstenen en speelse terrazzo tot warme klassiekers zoals eik en notenhout. Alle tegels en planken zijn ontworpen en ontwikkeld om te kunnen worden gecombineerd qua stijl, kleur en formaat.

Een van de interieurthema’s is Awaken the forest. Creëer een groene oase met levendige groen- en bruintinten en de meest betoverende patronen uit de natuur. Verschillende houtstructuren, tropische bladeren en exotische motieven verrijken de ziel van je interieur. Groen is de nieuwe manier van leven.

awaken-the-forest-moduleo

Awaken the forest

Rock the Classics is één van de thema’s die te vinden zijn in de Moduleo Roots collectie. Deze collectie biedt tijdloze vloeropties met eiken, zandsteen, graniet en marmer. Door ze te combineren met warmere neutrale kleuren, metallic tinten en eigentijdse architectuur, krijgt de klassieke stijl direct een moderne twist. Je kunt experimenteren met donkere of gouden details of terrazzostructuren om een trendy en chique sfeer te creëren.

De Moduleo PVC vloeren zijn net zo levendig als de natuur zelf en worden bovendien gemaakt van gerecyclede materialen. Omdat een vloer echt gebruikt moet worden, zijn deze PVC vloeren bestand tegen dagelijkse uitdagingen. Of het nu gaat om waterspetters in de badkamer, een ongelukje in de keuken of een boek dat uit je handen glipt in de slaapkamer, het hoort bij het leven. Onze huizen zijn bedoeld om in te leven. Daarom zijn deze vloeren ontworpen om lang mee te gaan en zich aan te passen aan jouw levensstijl. Bovendien zijn meer vloeren in de collectie voorzien van ‘embossed in register’ technologie. Dit zorgt ervoor dat de kleinste details van elk houtdessin tot leven komen. De realistische reliëfstructuur maakt de nerven en knoesten voelbaar.

De PVC vloeren van Moduleo zijn gemakkelijk te onderhouden, slip- en waterbestendig, kras- en vlekbestendig, en worden geleverd met een garantie tot 25 jaar. Bovendien kunnen deze vloeren in combinatie met vloerverwarming of -koeling worden geïnstalleerd.

 

 

awaken-the-forest-moduleo 4
awaken-the-forest-moduleo 2
awaken-the-forest-moduleo 3

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]