Paint & Paper Library introduceert nieuwe kleurentools

Ben jij op zoek naar inspiratie voor je volgende interieurproject? Dan hebben wij goed nieuws! Het Britse verfmerk Paint & Paper Library heeft namelijk een gloednieuwe kleurentool ontwikkeld: de Fan-deck en Colour Atlas.

In de Colour Atlas vind je maar liefst 180 rijk gepigmenteerde tinten van Paint & Paper Library. Deze kleurentool biedt deskundige kleurbegeleiding aan ontwerpers en huiseigenaren. Naast waardevol kleuradvies worden bij elke verfkleur in het palet bijpassende kleursuggesties gegeven, afhankelijk van de interieurstijl die je wilt creëren. Of je nu gaat voor een tonaal, gebalanceerd kleurenschema of een gedurfde combinatie voor een moderne benadering: de Colour Atlas biedt voor elk wat wils.

paint-paper-library-introduceert-nieuwe-kleurentools

Paint & Paper Library introduceert nieuwe kleurentools

Daarnaast zijn in de Colour Atlas diverse tinten te vinden van de verwante ‘Architectural Colours’, speciaal geselecteerd voor een tonaal, gebalanceerd kleurenschema op basis van tijdloze designprincipes. Op deze manier kun je een ruimte creëren met een lange levensduur en een uitstekende kleurbalans. En voor degenen die juist op zoek zijn naar een gedurfde, moderne benadering, zijn er gedurfde kleurencombinaties opgenomen om echt impact te maken.

Maar dat is niet alles! Paint & Paper Library heeft ook een nieuwe Fan-deck gelanceerd. Deze kleurenwaaier toont de ‘Original Colours’ en ‘Architectural Colours’, gepresenteerd in een handzame, elegante opbergbox voor eenvoudig gebruik. De kleurstalen hebben een afmeting van 125mm x 60mm x 53mm en kunnen uitgewaaierd worden. De kleurstalen zijn zo georganiseerd dat ze het kleurenpalet weerspiegelen, zoals het wordt gepresenteerd op de Paint & Paper Library-kleurenkaart. De Fan-deck is daarmee ideaal om op een gemakkelijke manier uitgebalanceerde kleurenschema’s te maken.

Meer informatie over de Paint & Paper Library Colour Atlas en Fan-deck vind je op www.paintandpaperlibrary.com.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]