Graham & Brown presenteert vier nieuwe dessins

Geïnspireerd op de trendvoorspellingen voor 2023 heeft Graham & Brown vier nieuwe dessins: Congo, Grizedale, Kimono en Bloem toegevoegd aan zijn  op maat gemaakte fotobehangcollectie. Met deze dessins is het net of je een muurschildering hebt aangebracht. De muurschilderingen zijn vervaardigd met de planeet in gedachten. Elke rol wordt digitaal bedrukt met 100% hernieuwbare elektriciteit.

Met de online ontwerptool kan elke muurschildering op maat worden afgedrukt in een op maat gemaakt formaat dat in elke individuele kamer past, wat zorgt voor minimale verspilling in snijresten. Deze muurschilderingen zijn geschikt voor elke kamer in huis en kunnen perfect worden gecombineerd met vier van de Graham & Brown verfkleuren en bijpassende jaloezieën of gordijnen.

graham-brown-presenteert-vier-nieuwe-dessins-Congo Nightfall

Vier nieuwe dessins

Het Congo behang is geïnspireerd op de “Why on Earth trend”, het ontwerp is subtiel en verfijnd en toont een pittoresk oerwoudtafereel in diepe en aardse tinten. Het brengt een sereen gevoel van rust in elke kamer.

Het fotobehang Grizedale is geïnspireerd op de bossen van het Lakeland die je vaak ziet in het Verenigd Koninkrijk. Dit is een rijk landelijk landschap dat doet denken aan de Britse seizoenen, beschikbaar in Green, Dusk, Dawn en Autumn, met zachte zonnige intervallen die door de bomen schijnen. Het op maat gemaakte Grizedale-behang geeft je huis een adembenemend uitzicht.

Bloem, daarentegen, is opnieuw vertaald uit het Nederlandse archief, het is een boeiende muurschildering die weelde uitstraalt. Rijk aan een intense geschiedenis behoudt Bloem Mood status en impact. Gevormd door een symfonie van kleur, worden scharlaken, violet en crème bij elkaar gehouden door een diepe antracietgrijze achtergrond. Het kan worden gebruikt als een statement in de woonkamer of slaapkamer of als een opvallend kenmerk en op het plafond worden geplakt.

graham-brown-presenteert-vier-nieuwe-dessins-Grizedale Green

Het fotobehang Kimono is geïnspireerd op Japandi-interieurs en biedt een essentie van luxe in huis. Kimono is een complex bloemenspoordesign, subtiel geverfd in een zachte pastelkleur. De kleurencombinatie Kimono Morning brengt een gevoel van rust en is de perfecte mix van verfrissing en ontspanning, geschikt voor woonruimtes of slaapkamers.

Al deze op maat gemaakte fotobehangen kunnen verder worden aangepast met vier verschillende beschikbare afwerkingen, afhankelijk van de gewenste look. Elke papierafwerking, vezelig, mica-vezelig, glad en stofeffect, biedt een belangrijk voordeel of kenmerk.

graham-brown-presenteert-vier-nieuwe-dessins-Kimono

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]