Verwen je muren

Verwen je muren met de verfcollectie van Graham & Brown en geef elke kamer in je huis de perfecte look. Met meer dan 380 kleuren in verschillende afwerkingen, biedt deze verfcollectie eindeloze mogelijkheden voor het transformeren van je interieur. Maar wat deze verfcollectie echt bijzonder maakt, is hoe perfect het samengaat met de exclusieve behangdesigns van Graham & Brown. Met deze verf wordt het geven van een metamorfose aan je huis nog nooit zo gemakkelijk.

Een van de prachtige kleuren die je kunt ontdekken is Bittersweet. Deze verfkleur combineert diepe pigmenten met de zoetheid van rode en roze tinten. Het resultaat is een adembenemende kleur die je muren echt tot leven brengt. Als je muren snakken naar een exotisch tintje, is Aloha de perfecte keuze. Dit schitterende koraalroze biedt een perfecte balans tussen oranje en gele pigmenten, waardoor een levendige en energieke sfeer ontstaat.

verwen-je-muren 3

Verwen je muren

Maar niet alleen muren en deuren kunnen profiteren van deze kleurrijke update. Zelfs oude meubels of andere objecten in huis krijgen een geheel nieuwe uitstraling met slechts een lik verf. Graham & Brown biedt ook een zijdeglans lak voor buitenklussen. Dus als je hekjes, tuinmeubilair of voordeuren wilt opknappen, is deze verf de ideale keuze. Bovendien verlengt het gebruik van deze lak de levensduur van je buitenproducten.

Alle verfproducten van Graham & Brown zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak. Bovendien is de verf van Graham & Brown onafhankelijk getest en vervaardigd op waterbasis, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke keuze is.

Om je te helpen bij het maken van de juiste kleurkeuze, introduceert Graham & Brown nu verfstaaltjes die je gemakkelijk op de muur kunt plakken. Deze milieuvriendelijke en volledig recyclebare ‘peel & stick’ verfstalen zijn gemaakt van echte verf. Ze bieden een praktische en visuele hulp bij het kiezen van de perfecte kleur voor jouw ruimte.

verwen-je-muren 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]