Gender reveal met hortensia’s

De Negenmaandenbeurs, het grootste consumentenevenement op het gebied van zwangerschap en baby’s, is onlangs in Amsterdam van start gegaan. Het evenement biedt aanstaande en kersverse ouders de mogelijkheid om zich te laten inspireren en informeren over zwangerschap en ouderschap. Tijdens de beurs kunnen bezoekers deelnemen aan masterclasses gegeven door deskundigen op diverse gebieden, waaronder verloskundigen, lactatiekundigen, gynaecologen, dermatologen, slaapcoaches en financieel experts.

Naast informatieve sessies is er ook ruimte voor vermaak op de beurs. Zo zijn er opvallende bloemenwanden vol met hortensia’s. Aanstaande ouders kunnen hier poseren om het gender van hun baby te onthullen. Roze voor een meisje en blauw voor een jongen zijn hierbij de kleuren van keuze. Voor ouders die het gender liever neutraal of geheim houden, is er een witte hortensiawand beschikbaar. Gender reveal party’s zijn een trend die vanuit de Verenigde Staten is overgewaaid en ook in Nederland aan populariteit wint.

gender-reveal-met-hortensias 2

Gender reveal met hortensia’s

De hortensiawand is een initiatief van Hydrangea World, een kwekerscollectief van Nederlandse hortensiakwekers. De kamerhortensia is steeds meer in trek als kamerplant voor het aankleden van een gender reveal party, babyshower of kraamfeest vanwege zijn zachte bollen in pasteltinten. De bloemenwanden zijn gerealiseerd door Florian Seyd en Ueli Signer van The Wunderkammer, die hiervoor 360 kamerhortensia’s hebben gebruikt. Het bloeiseizoen van deze kamerplant begint in februari, terwijl tuinhortensia’s vanaf (half) mei gaan bloeien.

Als je op zoek bent naar een fleurige gender reveal party, kraamfeest of gewoon een manier om jezelf als aanstaande ouder te verwennen, kun je een kijkje nemen op de Facebookpagina van Hydrangeaworld. Hier worden tot en met 13 maart 2023 wekelijks gratis blauwe, roze en witte kamerhortensia’s weggegeven.

Fotocredit: Hydrangeaworld/VidiPhoto

gender-reveal-met-hortensias

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]