Wat geef jij jouw Valentijn?

Hoewel de eerste week van januari net voorbij is, kijken we liefdevol uit naar 14 februari: Valentijnsdag. Heb jij iets moois gekregen van je lief onder de kerstboom en wil je hem of haar met een betekenisvol sieraad verrassen? Bekijk dan eens de Valentijns collectie van KAYA. Wat geef jij jouw Valentijn? Happy Valentine’s Day!

KAYA weet gevoelens te vangen in betekenisvolle sieraden. De armbanden en kettingen uit de Valentijn Collectie zijn er niet alleen voor verliefde koppels of geheime liefdes. Ook je moeder, oma, opa of BFF kun je met een gepersonaliseerd sieraad laten weten hoeveel ze voor je betekenen.

Sieraad met betekenis
KAYA heeft liefdevolle sieraden voor hem & haar. Verras je partner met een doosje vol liefde met daarin een armband of ketting met gravure. Kies voor een stijlvolle bangle armbandwaarop je een speciale datum of lieve wens op de Tiffany bedel laat graveren. Of ga voor een medaillon ketting waarin je een foto verwerkt van een speciaal persoon in jouw leven. Zo draag je een dierbare altijd dichtbij je hart. Het door jou gepersonaliseerde sieraad is van onschatbare waarde, dit armbandje of kettinkje doet ze vast nooit meer af. Op de ketting ‘Two Hearts, One Love‘ smelten jullie harten samen tot één geheel. Een unieke bezegeling van de liefde voor elkaar.

wat-geef-jij-jouw-valentijn 2

Wat geef jij jouw Valentijn?

Verras de belangrijkste man in jouw leven met een gepersonaliseerde armband. Dat kan je partner of je vader zijn, maar ook je opa, collega of allerbeste vriend. De luxe herenarmbanden zijn van leer, roestvrijstaal of kralen. Met een schakelarmband van stainless steel geef je een tijdloos sieraad. Laat een datum, initialen of naam graveren op de RVS-sluiting of verfraai de armband met naambedels. Zo kan hij jullie voor altijd dichtbij dragen.

Giving Back
Als jij iemand blij maakt met een sieraad, krijg je daar van KAYA een cadeautje voor terug. Bij een besteding vanaf € 20,- ontvang je een Valentijn armbandje t.w.v. € 14,90 cadeau (30.01.23 t/m 14.02.23). Zo verras jij niet alleen iemand waarvan je houdt, maar heb je ook een liefdevol cadeautje voor jezelf! Daarnaast doneert KAYA per verkocht sieraad een bedrag aan stichting Eduki. Deze stichting maakt het voor kinderen in Gambia mogelijk naar school te gaan. Een mooie gedachte en misschien wel het mooiste juweel dat er is!

Over KAYA Sieraden
Omdat ‘ze er net zo uit wilde zien als mama’ plunderde de kleine Kaya met een grote glimlach het sieradenkistje van haar mama. Dat inspireerde mama Tanja Rakhou om zelf sieraden te ontwerpen voor trotse moeders en hun kinderen. In 2012 startte ze vol trots KAYA Sieraden en is sindsdien een begrip in de sieradenwereld. Naast medaillons kun je bij KAYA terecht voor onder andere mama kettingen, oorbellen en sieraden voor een geboorte, eerste verjaardag, doop, communie of bruiloft. Bekijk de gehele collectie op www.kayasieraden.nl.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]