Modulaire en flexibele deurcommunicatie

Als de bel gaat, heb je maar een minuutje nodig. Een snelle blik op het deurintercomsysteem van Gira en je bent voorbereid op iedereen die voor de deur staat – van onverwacht bezoek tot een koerier met een pakketje. Met het modulaire Gira System 106 kunnen deurintercominstallaties heel individueel worden geconfigureerd en optisch aan elke buitengevel, klassiek of modern, worden aangepast. Robuuste materialen en moderne technologieën bieden comfort en veiligheid. Natuurlijk is dit systeem compatibel met alle andere Gira huisstations. Afhankelijk van je wensen kan het systeem diverse modules bevatten.

Het Gira System 106 is een modulair deurcommunicatiesysteem met een puristisch design dat perfect past bij elke stijl. Met frontpanelen van metaal, verkrijgbaar in edelstaal, aluminium, brons en wit gelakt, straalt het systeem klasse uit. De verschillende modules, waaronder de camera-, display-, spraak-, belknop- en infomodule, kunnen naar wens worden gecombineerd om een harmonieus totaalbeeld te creëren.

modulaire-en-flexibele-deurcommunicatie-gira

Modulaire en flexibele deurcommunicatie

Een opvallend kenmerk van de Gira System 106 is de camera module, die is voorzien van een zwarte, glazen afdekking van veiligheidsglas. Achter deze elegante afdekking schuilt een hoogwaardige camera met een hoge lichtgevoeligheid. Met een detectiehoek van 85° heb je altijd zicht op wat er bij de voordeur gebeurt. Innovatieve technologieën zorgen ervoor dat je onder alle lichtomstandigheden een helder beeld hebt. Zelfs bij direct zonlicht of felle koplampen in het donker van de nacht ervaar je geen hinderlijke effecten. Dankzij de beschermde infraroodcamera in zwart-witmodus kun je ook in het donker duidelijk zien wie er voor de deur staat.

Met het Gira System 106 deurintercomsysteem verwelkom je bezoekers in stijl en zorg je voor extra veiligheid. De veelzijdigheid en aanpasbaarheid van dit systeem maken het de ideale keuze voor zowel klassieke als moderne buitengevels. Kies voor comfort, functionaliteit en een tijdloos design met het Gira System 106.

Keyless In Fingerprint
Nooit meer sleutels nodig. Met Gira Keyless In Fingerprint kan de deur veilig en zonder sleutels worden geopend – eenvoudig met je vingerafdruk. Je kunt de vingerafdrukmodule in het Gira System 106 integreren en flexibel combineren met andere deurstationmodules.

Benieuwd? Breng een bezoek aan het Gira Experience Center in Veenendaal, waar je het volledige assortiment aan ontwerpen en de Gira Smart Home systemen kunt ervaren.

modulaire-en-flexibele-deurcommunicatie-gira 3

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]