Breng de natuur in huis

Ontspannen en tot rust komen in ons drukke dagelijks leven is essentieel. Stress, lawaai en hectiek zijn alomtegenwoordig, maar gelukkig zijn er oplossingen die een moment van ontspanning kunnen bieden. De soundboxen van Relaxound zijn perfect om een staat van welzijn en ontspanning te creëren, en ze toveren zelfs een glimlach op je gezicht. Met hun natuurlijke geluiden zorgen ze voor een serene sfeer in huis.

Voor degenen die graag de natuur naar binnen willen brengen, biedt Relaxound verschillende uitvoeringen van hun soundboxen, gemaakt van houtsoorten zoals eiken, bamboe en berken. Een favoriet onder de soundboxen is de Zwitscherbox, die je een moment van rust en ontspanning geeft met vrolijk vogelgezang. Deze unieke box wordt geactiveerd door een bewegingsdetector en het vogelconcert vervaagt na 2 minuten. Als je behoefte hebt aan een kortere ontspanning, is er de Birdybox, waarin je ook kunt genieten van een prachtig vogelconcert, maar dan van 20 seconden lang. Deze is perfect voor bij de koffiehoek op kantoor.

breng-de-natuur-in-huis 2

Breng de natuur in huis

Voor degenen die geen fan zijn van vogelgeluiden, is er de Lakesidebox. Met deze soundbox waan je jezelf aan de oever van een meer, midden in de ongerepte natuur. Het geluid van spetterend water, fluitende vogels, snaterende eenden en tjirpende krekels zorgen direct voor ontspanning. De duur van dit natuurgeluid is 2 minuten. Als je liever de kalmerende geluiden van de oceaan wilt ervaren, is er de Oceanbox van Relaxound. Deze soundbox neemt je mee naar het strand en laat je wegdromen bij het geluid van de zee en de roep van meeuwen. Of je nu nieuwe energie nodig hebt of juist een moment van bezinning, de Oceanbox biedt het allemaal. De duur van deze geluiden is 100 seconden.

Wat deze soundboxen nog aantrekkelijker maakt, is dat ze perfect passen op alle plekken waar je even wilt ontsnappen aan het dagelijkse leven. Met een handige draaischakelaar kun je het volume individueel aanpassen of zelfs volledig uitschakelen. Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, variërend van houtmotieven tot diverse gekleurde prints met bos- en oceaanmotieven. Dit maakt de soundboxen niet alleen functioneel, maar ook een leuke decoratie in huis.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]