Dit zijn de badkamertrends van 2023

Badkamerdesign is altijd in beweging en in 2023 zullen we weer nieuwe trends zien opduiken. Ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe badkamer? Hier zijn de badkamertrends voor 2023 op een rijtje gezet!

Organische vormen: In 2023 zullen we niet langer alleen ronde vormen zien, maar ook andere organische vormen. Asymmetrische organische vormen zullen vooral terug te vinden zijn in spiegels, baden en waskommen en zorgen voor een natuurlijke en warme uitstraling.

Natuurlijke kleuren: In 2023 zullen we veel lichte en natuurlijke kleuren zien in badkamers, zoals taupe, beige en zandkleuren. Deze kleuren hebben een zachte en warme uitstraling en zorgen voor een ontspannen sfeer.

dit-zijn-de-badkamertrends-van-2023

Dit zijn de badkamertrends van 2023

Ton-sur-ton: Bij deze trend kies je voor één basiskleur en toepas je deze in verschillende tinten. Deze trend wordt vaak gecombineerd met de natuurlijke kleuren trend en geeft een luxe en ontspannen uitstraling.

Grote tegels: Aankomend jaar zullen we steeds vaker grote tegels zien in badkamers, zoals 60×120 cm tegels. Deze grote tegels creëren een rustige en luxe uitstraling en kunnen worden gecombineerd met decortegels voor een persoonlijke touch.

Met deze trends geef je jouw badkamer een stijlvolle uitstraling.

Bron en beeldmateriaal: Sani4all

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]