Vloeren die tegen een spatje kunnen

Herkenbaar? Natte voetstappen in de hal op een regenachtige dag? Een kop thee die per ongeluk op de keukenvloer belandt? Of kinderen die lekker spetteren in de badkamer?  Gelukkig is er geen reden tot stress, want de designers van Quick-Step hebben een baanbrekende waterdichte innovatie ontwikkeld die vocht geen enkele kans geeft. Met deze nieuwe ontwikkeling zijn de vloeren niet alleen waterproof, maar hebben ze ook een lange levensduur.

vloeren-die-tegen-een-spatje-kunnen 5

Vloeren die tegen een spatje kunnen

Een nieuwe vloer kan een ware transformatie geven aan het interieur en is een van de beste investeringen om de waarde van je woning te verhogen. Het is echter essentieel dat de vloer van hoge kwaliteit is en waterbestendig. Zowel de laminaat- als PVC-vloeren uit de uitgebreide collectie van Quick-Step voldoen aan deze eisen en de fabrikant biedt zelfs een garantie van 15 jaar op de waterdichtheid.

De juiste afwerking voor elke ruimte

De vloeren van Quick-Step zijn geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer, keuken en hal. Zelfs wanneer je de vloer met water schoonmaakt, blijven de voegen mooi egaal. Dankzij de juiste afwerkingsaccessoires wordt voorkomen dat er water onder de vloer kan komen langs de randen en plinten.

Belgische technologie aan het werk

“Het waterdichte systeem op onze vloeren is het resultaat van onze jarenlange pioniersrol en een combinatie van opeenvolgende innovaties”, vertelt Joyce van Waeleghem, Hoofd Designer bij Quick-Step. “Als Belgische vloerenfabrikant waren wij de eersten die het Uniclic-systeem hebben ontwikkeld en wereldwijd hebben gepatenteerd. Dit revolutionaire kliksysteem zorgt niet alleen voor eenvoudige installatie, maar heeft ook als groot voordeel dat de voegen tussen de planken volledig afgesloten zijn van water en vuil.” Een andere belangrijke innovatie is de HydroSeal-technologie, een beschermende laag die het oppervlak van de vloer, inclusief de voegen, afsluit voor water en beschermt tegen vuil en bacteriën. Het resultaat van al deze innovaties zijn vloeren die de tand des tijds doorstaan en hun prachtige uitstraling vele jaren behouden.

Kies voor duurzaamheid en waterbestendigheid met Quick-Step

Met de waterdichte innovatie van Quick-Step hoef je je geen zorgen meer te maken over natte schoenen, gemorste vloeistoffen of spetterende kinderen. Deze vloeren bieden niet alleen uitstekende waterbestendigheid, maar ook duurzaamheid en stijl die jarenlang meegaan.

vloeren-die-tegen-een-spatje-kunnen 3

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]