Levenselixer in stijl

Wil je een designobject in de keuken dat niet alleen stijl en functionaliteit biedt, maar ook een positieve bijdrage levert aan je gezondheid en het verminderen van plastic afval? Maak kennis met Brus, de carbonator die meer te bieden heeft dan alleen bubbels.

Brus is vernoemd naar het geluid dat sprankelend mineraalwater maakt: een verfrissend gevoel dat je meteen associeert met deze bruiswatermaker. Het minimalistische ontwerp, gecreëerd door de getalenteerde ontwerper Søren Refsgaard, weerspiegelt de kenmerken van het Scandinavische design. Het combineert vorm en functie op een unieke manier.

Het ontwerp van Brus is geïnspireerd op de klassieke cilindrische vormen die zo kenmerkend zijn voor de ontwerpen van Stelton. Dit zie je terug in de slanke houder voor het universele CO2-patroon en de koolzuurknop. Met een intuïtieve draaibeweging met de klok mee pas je eenvoudig de hoeveelheid koolzuur aan, terwijl je met een tegen de klok in draaiende beweging de druk vermindert. Dankzij het slanke cilindervormige ontwerp en de smalle voet neemt Brus nauwelijks ruimte in op het aanrechtblad.

levenselixer-in-stijl 5

Levenselixer in stijl

Met de Brus bruiswatermaker kun je precies de gewenste hoeveelheid bruis toevoegen die past bij jouw smaak. Geniet van puur en gezond bruiswater om jezelf te verfrissen, of meng het met andere ingrediënten voor heerlijke (virgin) cocktails.

Brus is de ideale keuze voor iedereen die thuis zijn eigen bruiswater of limonade wil maken, terwijl ze tegelijkertijd een stijlvol designelement in hun keuken willen hebben dat perfect past bij hun interieur. Bovendien speelt het duurzame karakter van Brus een belangrijke rol. Met dit apparaat wordt het kopen van plastic flessen overbodig, waardoor je bijdraagt aan het verminderen van de plastic afvalberg.

De Brus carbonator van Stelton is verkrijgbaar in drie elegante kleuren: Steel, Black Metallic en Dark Brown Metallic. Bij aankoop ontvang je tevens één fles, zodat je meteen aan de slag kunt met het creëren van je eigen bruisende drankjes.

levenselixer-in-stijl 5
levenselixer-in-stijl

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]