Met Falmec Nederland naar EuroCucina Milaan

Ik geloof zelf nog steeds niet dat ik ga, ik zit wat dat betreft nog een beetje in de coronamodus. Maar het gaat toch echt gebeuren! Volgende week bezoek ik de EuroCucina in Milaan. Het hele Falmec Nederland team reist af naar Italië en ik kijk ernaar uit om live het Italiaanse team te ontmoeten.

Ik ben benieuwd naar de nieuwste innovaties en designs. De helft van ons NL-team is van 7 t/m 10 juni aanwezig op de stand. Gedurende de beurs heeft Falmec ook een introductie en presentatie van een nieuw product in het Castello Sforzeso, een prachtig locatie in het hart van Milaan. Klinkt goed toch?

Vanaf dinsdag 7 juni tot en met zondag 12 juni is de Salone del Mobile in Milaan. Ik ga zelf twee dagen, dus houd mijn socials in de gaten, dan reis je met me mee.

Ciao!

met-falmec-nederland-naar-eurocucina-milaan 2
FALMEC-banner beurs

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]