​Win tickets voor de vt wonen&design beurs

Ben jij gek op kunst en een home couture collectie die niet iedereen thuis heeft? Win tickets voor de vt wonen&design beurs en bezoek dan tijdens de beurs de stand van het MONDiLAB.

In het MONDiLAB wordt samen met ontwerpers, kunstenaars en architecten, geëxperimenteerd met textiel en andere materialen. Denk aan textieldruk op vele soorten luxe textiel, waaronder zuiver wol. Kamerbreed tapijtdruk, prachtige meubel- en modestoffen behoren ook tot de mogelijkheden. Het MONDiLAB is een stichting, NON-profit organisatie, die zijn deuren opent voor designers en architecten. Een professionele omgeving waar samen sparrend innovatieve en artistieke oplossingen tot stand komen. De uiteindelijke collecties worden geproduceerd door producenten in Nederland en Europa.

Gelimiteerde collecties die voorzien zijn van certificaat van echtheid. Beperkte oplages omdat het MONDiLAB altijd doorgaat met creëren. Zo heb je altijd iets unieks in huis.

MONDiLAB giveaway

Win tickets voor de vt wonen&design beurs

Win twee toegangskaarten voor de vt wonen&design beurs. Hoe?

Het MONDiLAB presenteert tijdens de beurs kunstwerken die in samenwerking met diverse designers door het LAB zijn gecreëerd. De geproduceerde collecties worden door Dutch Brands Company in hun webshop aangeboden en kunnen door de consument rechtstreeks besteld worden.

Wil je kans maken op 2 vrijkaarten voor de vt wonen&design beurs? Voldoe aan onderstaande voorwaarden:

Volg Dutch Brands Company en MONDiLAB op social media:

– Instagram @dutchbrandscompany en @mondilab_
– Facebook @Dutchbrandscompany
Tag degene met wie je naar de beurs wilt gaan.

En schrijf je in voor de nieuwsbrief van Dutch Brands Company.

Succes! En kom langs van 4 t/m 9 oktober 2022 op de vt wonen&design beurs in de EXPO Greater Amsterdam!

Laat me via de mail weten of je aan de actie hebt meegedaan. Het team van MONDiLAB en Dutch Brands Company kiezen de winnaars. Maar dan zorg ik er ook voor dat je op tijd de tickets in je mailbox hebt. De uitslag wordt op 3 oktober bekend gemaakt.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]