Ook in 2022 steunt Little Greene de borstkankermaand

Sinds zeven jaar uit het Britse verf- en behangmerk ook haar steun in Nederland. Dit doet Little Greene door gedurende de hele maand oktober een deel van de Nederlandse verkoopopbrengsten van verfblikken en behangrollen te doneren. Ook in 2022 steunt Little Greene de borstkankermaand en wordt ook dit jaar het ingezamelde bedrag aan Pink Ribbon geschonken.

Little Greene steunt ook dit jaar Pink Ribbon tijdens de Borstkankermaand. Little Greene heeft wederom toegezegd € 0,50 van elk verkocht verfblik én elke verkochte behangrol aan Pink Ribbon te doneren. Dit geldt voor alle verfblikken en behangrollen, die geheel oktober 2022 worden verkocht via de Little Greene-dealers in Nederland en via www.littlegreene.nl. In de maand oktober helpen klanten van Little Greene dus actief mee om onderzoek op het gebied van borstkanker en de behandeling ervan te steunen.

Borstkanker is de meest voorkomende kankersoort bij vrouwen. In 2021 waren er in Nederland ongeveer 18.000 borstkankerdiagnoses. Pink Ribbon is er speciaal voor al deze vrouwen. Door geld op te halen worden projecten en onderzoek gefinancierd om borstkanker te voorkomen en om borstkanker beter te kunnen behandelen. Daarnaast wordt ook de nazorg niet vergeten. Ondanks dat de overlevingskansen de afgelopen decennia aanzienlijk zijn gestegen, sterven er jaarlijks toch nog meer dan 3.000 mensen aan deze ziekte. Onderzoek is daarom nog steeds hard nodig.

ook-in-2022-steunt-little-greene-de-borstkankermaand 2

Ook in 2022 steunt Little Greene de borstkankermaand

Ruth Mottershead, Creative Director Little Greene: “We vinden het heel belangrijk om de Borstkankermaand oktober te supporten. Pink Ribbon doet uitzonderlijk werk om geld in te zamelen voor noodzakelijk borstkankeronderzoek en de nazorg van borstkankerpatiënten. We vinden het daarom een eer om deze essentiële liefdadigheidsinstelling te steunen. Met de geweldige inzet van onze dealers en klanten ben ik ervan overtuigd dat we ook dit jaar weer een mooi bedrag aan Pink Ribbon kunnen doneren.”

Indira Balgobind, Brandmanager Pink Ribbon: “We zijn ontzettend blij dat Little Greene ons ook dit jaar weer steunt. Want in Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen borstkanker. Dankzij jullie actie kunnen we meer borstkankeronderzoek financieren. En dragen jullie bij aan projecten en onderzoek om borstkanker te voorkomen en om het beter te kunnen behandelen. En kunnen we er alles aan doen om het leven na borstkanker zo prettig mogelijk te maken.”

Meer informatie over Little Greene is te vinden op www.littlegreene.nl. Voor meer informatie over Pink Ribbon verwijzen we naar www.pinkribbon.nl.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]