Wakker worden met een glimlach

Wil je comfortabel liggen en uitgerust wakker worden om optimaal van iederer dag van het jaar te kunnen genieten. Het nieuwe bedconcept Bettress® zorgt hiervoor! Ook na het kortste nachtje word je wakker met een glimlach.

Het innovatieve Bettress® is een no-nonsense bed en koop je altijd compleet: een comfortabele topper, een topkwaliteit matras met daaronder strakke, stalen bedpoten. De hoezen van Bettress® zijn verkrijgbaar in vele (uitgesproken) kleuren en zijn nu ook beschikbaar in twee nieuwe stoffen: Bouclé en Velours. Uniek is dat de hoes van het matras én de topper eenvoudig kan worden vervangen. Handig voor als je een andere sfeer wilt creëren. Bettress® is comfortabel én een trendy blikvanger in de slaapkamer. Gun jezelf een Bettress® en tomorrow is yours!

Wil je meer informatie over Bettress®? Bezoek dan hier de website.

wakker-worden-met-een-glimlach 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]