Heerlijke herfstkleuren

Ik vind ieder jaargetijde mooi op zijn eigen manier. In de herfst zijn dat vooral de prachtige kleuren die de natuur laat zien, voordat het blad gaat vallen. Ook het leven in huis vind ik dan weer heerlijk. Lekker met een plaid en kussentjes op de bank kijken naar mijn favoriete serie. Wil je de heerlijke herfstkleuren in huis te halen? Haal dan de terracotta kleur in huis!

Terracotta

Een kleur die nooit verveeld en altijd een warme touch geeft aan het interieur. Doordat er veel verschillende tinten zijn, is hij gemakkelijk te combineren. Geen wonder dat deze kleur als trendkleur wordt aangeduid.

Cosentino

De schoonheid van handwerk, dat is waar Kraftizen voor staat. Met de introductie van deze collectie geeft Dekton® by Cosentino een eerbetoon aan de meesters en de technieken die ze door de eeuwen heen hebben geperfectioneerd. Umber is de tijdloze, rebelse rode variant. Een kleur met een eigen persoonlijkheid, met een bijzondere uitstraling. Deze tint die aan terracotta doet denken is warm en gezellig en heeft een zeer nauwe band met de natuur.

heerlijke-herfstkleuren-cosentino-dekton

blomus

Dit najaar is terracotta een van deze trendkleuren binnen de blomus collectie. Deze kleur komt onder andere terug in de superzachte kussencollectie en in de iconische vaas Miyabi, ontworpen door de Japanse Kazushige Miyake. Het afgeronde bovenste gedeelte is zo ontworpen dat ook het water een discreet onderdeel is. Verkrijgbaar in 5 kleuren, waaronder Terracotta.

heerlijke-herfstkleuren-blomus

Graham & Brown

De warme kastanjebruine tint Alizarin is de kleur van het jaar 2023. Een allesomvattende tint, donker genoeg om kleur en diepte in een ruimte te brengen, maar tegelijkertijd is het ook een opbeurende en inspirerende tint die een creatief alternatief biedt voor de grijze en beige tinten.

heerlijke-herfstkleuren-graham-and-brown

Moduleo

Moduleo Moods is een hoogwaardige designvloercollectie voor mensen die houden van creatief wonen – met oog voor schoonheid en een hart voor creativiteit. De vele kleuren, vormen en formaten vormen een oneindige bron van inspiratie voor het creëren van een individuele vloer.

heerlijke-herfstkleuren-Moduleo-Moods

Rolf Benz

De ‘lounge chair’ van Rolf Benz, MEG SOFT, biedt plek voor een creatieve break. Op meesterlijke wijze ergonomisch en tegelijkertijd stijlvormend. Zonder een klassieke relax fauteuil te zijn, overtuigt MEG SOFT door zijn organische look met nonchalant doorgestikte naden aan de binnenkant van de zitting. Hier uitgevoerd in leder.

heerlijke-herfstkleuren-Rolf-Benz

Heerlijke herfstkleuren

Wanneer je nu een woonwinkel binnenloopt herken je direct deze heerlijke herfstkleuren. Wil je een subtielere aanpak in huis? Kies dan voor het toevoegen van woonaccessoires uitgevoerd in de terracotta kleur.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]