Het jaar 2023 wordt een ‘Wild Wonder’ van kleur

Ik vind het altijd weer een feest om te lezen dat de Flexa experts hun kleurkeuze voor het komende jaar bekend hebben gemaakt. Er zijn meerdere kleurexperts die met trend kleurvoorspellingen komen, maar voor mij is Flexa wel de belangrijkste. Misschien ook omdat je de producten van dit verfmerk gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Daarnaast ben ik het de afgelopen jaren ook steeds eens geweest met hun keuze. En het jaar 2023 wordt een ‘Wild Wonder’ van kleur, want volgens creatief directeur Heleen van Gent zijn we toe aan positiviteit. Daar kunnen we ons allemaal wel in vinden.

Wild Wonder

De warme en opbeurende Flexa Kleur van het Jaar 2023, Wild Wonder, zorgt dat we ons verbonden voelen met de natuur en helpt ons om ons prettiger te voelen in onze huizen. Het team van Flexa doet intensief trendonderzoek zodat ze er zeker van zijn dat de Kleur van het Jaar die ze kiezen relevant en actueel aanvoelt.  Elk jaar doen ze onderzoek naar trends en doen we een trendvoorspelling met hulp van een panel van internationale designexperts.

wild-wonder-van-kleur

Natuurlijke tint

Dit jaar, waarin de natuur boven aan de mondiale agenda staat, spraken ze over de verschillende manieren waarop de natuur ons ondersteunt en inspireert. Deze gesprekken leidden ze naar een thema voor de Flexa Kleur van het Jaar 2023: in de uitdrukking ‘de wonderen van de natuur’, en ook in de naam van de kleur zelf, ligt de transformerende kracht van de natuur zelf. Wild WonderTM is een warme natuurlijke tint die ons een verbinding met de natuur biedt en waarmee we de magie van de natuur in onze huizen kunnen binnenhalen.

Kleurenpaletten

Natuurlijk helpt het team van Flexa je ook in het mix en matchen van Wild Wonder met andere kleuren. Rondom deze kleur hebben ze vier gebruiksvriendelijke kleurenpaletten gemaakt: Lush, Buzz, Raw en Flow. Elk palet vertelt een ander verhaal over de manier waarop de natuur ons inspireert. Op de website van Flexa vind je deze kleurpaletten, zodat je zelf aan het combineren kan. Hier staat ook een makkelijke uitleg over het gebruik van de verf en het toepassen van lijnen en motieven.

Het is dat ik net klaar ben met verbouwen…..!

het-jaar-2023-wordt-een-wild-wonder-van-kleur

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]