Scandinavische schoonheid in de keuken

Kan jij ook zo genieten als je omringd wordt door mooie spullen? En dan heb ik het niet over dure spullen, maar dingen die je dagelijks gebruikt en waarvan het design je keer op keer verrast en blij maakt. Gebruiksvoorwerpen die extra stijl geven aan het dagelijks leven. Dat gevoel bekroop me toen ik deze producten van Stelton tegenkwam.

De Emma collectie is een designklassieker van Stelton, bekend om zijn strakke lijnen en materiaalcombinaties met staal, steen en beukenhout. Een designfilosofie met een knipoog naar de Deense designtraditie uit de jaren vijftig.

 

scandinavische-schoonheid-in-de-keuken

Scandinavische schoonheid in de keuken

Nieuw in de populaire en bekroonde designserie Emma van Stelton zijn een stijlvolle broodmand en keukenrolhouder die zijn afgestemd op het ontwerp van de andere producten uit deze serie, zoals onder andere koffie- en theekannen, een waterkoker en een broodrooster.

De handgreep van licht beukenhout, die we kennen van de rest van de serie, komt terug in de handgreep van de broodmand en vormt een mooi contrast met de gelakte stalen buitenkant. Tegelijkertijd combineert de warmte van het hout ook mooi met de zachte katoenen binnenkant. Het handvat maakt het gemakkelijk om de mand van de keuken naar de tafel te dragen. Wanneer de mand op tafel staat, klap je het handvat gemakkelijk naar beneden. De keukenrolhouder is gemaakt van beukenhout, terwijl de boven- en onderkant zijn gemaakt van geglazuurd steen in een lichtgrijze kleur die past bij de rest van de Emma serie.

De Emma collectie van Stelton bestaat uit talrijke producten zoals een waterkoker, een broodrooster, koffie- en theepotten, kopjes en borden, en nu ook een broodmandje en een keukenrolhouder, zodat de tafeldekking compleet kan zijn.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]