Zuivere lucht in huis

Ben jij ook gek op groene en bloeiende planten? Ze geven niet alleen sfeer in een ruimte, ze zuiveren de lucht in huis. Wie een gezonder binnenklimaat wil, kiest voor luchtzuiverende kamerplanten. Die geven niet alleen zuurstof af maar filteren tevens onzichtbare, schadelijke stoffen uit de lucht. Wie wil nou niet zuivere lucht in huis?

Air So Pure is een collectie sterke kamerplanten met uitstekende luchtzuiverende eigenschappen. Getest en bewezen door Fytagoras Science, een onafhankelijk wetenschappelijk onderzoeksbureau.

Zuivere lucht in huis

In de herfst en winter worden de meeste woningen en kantoren niet goed geventileerd. Daardoor blijven er veel onzichtbare, schadelijke stofjes in het interieur zweven. Deze luchtverontreiniging is afkomstig uit bijvoorbeeld meubels, elektrische apparaten en gordijnen. In combinatie met droge lucht in huis kunnen er klachten ontstaan zoals branderige ogen, hoofdpijn en geïrriteerde slijmvliezen in keel en neus. Luchtzuiverende kamerplanten van Air So Pure bieden de helpende hand. Die zorgen niet alleen voor schonere lucht, maar verbeteren ook de relatieve luchtvochtigheid. Onderzoek wijst tevens uit dat planten een rustgevende en ontstressende werking hebben. Hoe meer planten, hoe groter het effect.

zuivere-lucht-in-huis

Collectie
Na al die gezonde eigenschappen zou je haast vergeten dat Air So Pure planten ook sfeermakers zijn en een hoge decoratieve waarde hebben. De planten variëren qua bladvorm, bladkleur, groeiwijze en formaat. Daardoor is er voor elke interieurstijl en smaak wel een gezonde plant te vinden. De collectie bevat de lepelplant (Spathiphyllum), krulvaren (Nephrolepis), blauwvaren (Phlebodium), goudpalm (Areca), graslelie (Chlorophytum), nestvaren (Asplenium), gatenplant (Monstera), pauwenplant (Calathea), klimop (Hedera), drakenbloedboom (Dracaena) en de Hollywoodpalm (Kentia).

Verzorging
Air So Pure planten zijn sterk en vragen geen groene vingers. Let vooral op de juiste standplaats: voldoende daglicht maar niet in de volle zon. Voor de rest is het een kwestie van regelmatig water geven. Als de potgrond licht vochtig aanvoelt, is het goed. Wanneer je eens per maand een beetje plantenvoeding aan het gietwater toevoegt, blijven de planten extra sterk.

Air So Pure planten zijn onder meer te koop bij tuincentra. Kijk voor meer informatie, tips en verkoopadressen op www.airsopure.nl

zuivere-lucht-in-huis

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]