Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een tv meubel?

Een tv meubel kan veel invloed hebben op de sfeer in je woonkamer. Des te belangrijker dus om hier goed over na te denken voordat je er een aanschaft. Wij geven een aantal tips voor het kiezen van het perfecte tv meubel!

Passend bij ieder interieur

Heb je een bepaalde interieurstijl, bijvoorbeeld industrieel? Ga dan voor een tv meubel industrieel, zodat deze perfect aansluit bij jouw interieur. Of ga voor een tv meubel in neutrale kleuren en een tijdloze uitstraling, zodat het meubel past bij iedere interieurtrend.

Geen loshangende kabels

Let er bij de aanschaf van een tv meubel op of deze genoeg ruimte heeft om randapparatuur in op te bergen en om kabels te kunnen verbergen. Je wilt natuurlijk geen zichtbare, loshangende snoeren tegen de muur hebben. Ga bijvoorbeeld voor een tv meubel met schuifpaneel, zodat je achter het paneel netjes de snoeren kunt verbergen.

 

waar-moet-je-op-letten-bij-het-aanschaffen-van-een-tv-meubel

Meer sfeer met een tv meubel

Wil je een wat sfeervoller tv meubel? Kies dan voor een meubel dat niet alleen functioneel is met veel opbergruimte, maar er ook esthetisch mooi uitziet en plek biedt voor decoratie. Ook kun je ervoor kiezen om led-strips aan te schaffen die je onder het tv-meubel kunt bevestigen. Dat zorgt voor indirecte en sfeervolle verlichting, helemaal wanneer het ‘s avonds donker is.

Eyecatcher in je woonkamer

Op zoek naar een tv meubel die ook dienst kan doen als bijvoorbeeld boekenkast? Ga dan voor een wandkast over de volledige breedte van de muur, waar je zowel de tv in kunt zetten als je hele boekencollectie. Of maak een houten wand rondom de tv voor meer opbergruimte. Zo’n multifunctioneel tv meubel zal wat duurder uitvallen dan een standaard meubel, maar je krijgt er wel een eyecatcher voor terug!

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]