Teatime is ‘me time’

Theedrinken wordt een echt ritueel met de thee van Teministeriet. Teministeriet is een Zweeds bedrijf dat bijzondere thee produceert. Geïnspireerd door oosterse theetradities worden oude gebruiken gecombineerd met Scandinavische cultuur, minimalisme en design. Het resultaat is een collectie met sublieme aroma’s en multiculturele smaken met een Scandinavisch tintje. Elke lijn is zo mooi verpakt dat ze ideaal zijn om te presenteren bij je theeceremonie of als cadeautje weg te geven.

Signature
De Signature collectie is een high-end collectie gourmet blends waar de focus ligt op de hoge kwaliteit en smaak. In mooie, zwarte, genummerde, herbruikbare blikken zit de losse thee; pure kwaliteitsingrediënten in zowel bekende als nieuw uitgevonden smaakcomposities. Er zijn 14 verschillende smaken. Verkoopadviesprijs: €15,90.

Ayurveda
Deze thee is geïnspireerd door het oude Ayurveda; een gezondheidsprincipe dat al meer dan 5000 jaar in India wordt gebruikt. Het komt van de woorden uit het Sanskrit ‘ayus’ (leven) en ‘veda’ (kennis). Ayurveda gebruikt alleen natuurlijke kruiden en specerijen om balans te brengen in ‘mind, body en geest’. Verkrijgbaar als losse thee in een glazen pot, in een refill box en in piramide zakjes. Er zijn 12 verschillende smaken. Verkoopadviesprijs: vanaf €12,90.

Supertea
Supertea is een collectie met biologische thee en kruidenthee die zo lekker zijn dat ze Supertea worden genoemd. Geïnspireerd door superfood, superkruiden en superfruit.  Er zijn 20 verschillende smaken die allen veel goede antioxidanten bevatten. De ingrediënten zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Elk doosje kenmerkt zich met een minimalistisch design en bevat 20 zakjes, die elk genoeg zijn voor 3 koppen thee. De zakjes zijn composteerbaar. Er zijn 20 verschillende smaken. Verkoopadviesprijs: €5,90.

NOTE
NOTE is een samentrekking van de woorden ‘Nordic’ en ‘Tea’. Geïnspireerd op kruidige en bloemige ‘notes’ uit de natuur. NOTE is volledig natuurlijk, biologisch en eigentijds. Het natuurlijke karton van de verpakking gaat geweldig samen met de kleurrijke labels. De biologische inhoud bevat blends met o.a moderne verassende ingrediënten als kokosnoot, yuzu en duindoornbes. 20 piramidezakjes die elk genoeg zijn voor minimaal 3 koppen thee. Er zijn 13 verschillende smaken. Verkoopadviesprijs: €11,90.

Teministeriet staat voor gezondheid, welzijn en kwaliteit van leven. De oude theetradities van het Verre Oosten worden gecombineerd met Scandinavisch minimalisme, design en flair. Gevestigd in Malmö, Zweden. Kathryn Brown, mede-oprichter van het bedrijf, vertelt dat het haar droom was om alles wat ze over thee leerde toen ze opgroeide in Taiwan, opnieuw te creëren met de smaken en de designesthetiek uit Scandinavië. Waar ze nu woont en zielsveel van houdt. Het assortiment van het Teministeriet omvat dan ook alles van Chinese Bai-Mu-Dan witte thee met bekende geuren van vlierbloesem en champagne tot een groene Sencha met wilde bessen uit het noorden. Elke thee is een weerspiegeling van de multiculturele inspiratie.

www.teministeriet.com 

teatime-is-me-time 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]