Zo maak je jouw badkamer on-trend

De accessoires uit de nieuwe Bathroom accessoire-collectie van Sealskin zijn must have-items voor in je huis en zijn vormgegeven volgens de laatste trends; ronde vormen, minimalistisch design, natuurlijk en eigentijds materiaal- en kleurgebruik, gecombineerd met zwart metalen elementen. Het materiaalgebruik van de accessoires is onder andere geïnspireerd op natuurlijke materialen, zoals hout, rotan en bamboe, wat op dit moment veel interieurs siert. Ook getint glas en het luxe terrazzo is weer terug in het interieurbeeld en dus ook in de badkamer. Qua kleurstelling is er onder andere gekozen voor de geliefde terracotta- en aardetinten, groen en matzwart. De Bathroom accessoire-collectie van Sealskin bestaat uit de vijf series Brave, Earth, Blend, Mood & Mind, waarbij elke serie een eigen karakter heeft.

Brave
De Brave accessoire serie is minimalistisch en een beetje stoer tegelijk. De items hebben een verticale ribbelstructuur aan de onderzijde, terwijl de bovenzijde strak is vormgegeven. De items zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof in de opvallende kleuren zwart, donkergroen en terracotta. Met Brave voeg je een functioneel, strak design met een fraaie detaillering toe aan je badkamer. Het assortiment bestaat uit meerdere badkameraccessoires, zoals een toiletborstelhouder, beker, storage box, zeepdispenser en een zeepschaal.

Earth
De serie Earth brengt je dichter bij de natuur. De accessoires zijn gemaakt van eikenhout, hebben een strakke vormgeving en zijn voorzien van matzwart metalen elementen. Het eikenhout geeft een aangename warmte aan je badkamer, terwijl de zwart metalen elementen een industriële touch toevoegen; een krachtige combinatie. Earth is verkrijgbaar als beker, zeepdispenser, toiletborstelhouder en staande toiletrolhouder.

Blend
Wil je een vleugje Art Deco in je badkamer? De nieuwe Blend serie biedt je accessoires in de terrazzo look and feel uit de jaren ‘20. Het gekleurde terrazzomotief zorgt voor een decoratieve en authentieke badkamersfeer. Zowel een toiletborstelhouder, als een zeepdispenser, beker en een tandenborstelhouder zijn uitgevoerd in terrazzo.

Mood
Met Mood ga je voor een tikkeltje nostalgie. Met de accessoires van gekleurd glas breng je de vintage-stijl naar jouw badkamer. De stijlvolle accessoires van grijs transparant glas zijn een knipoog naar het rookglas van weleer. De serie is ook verkrijgbaar in transparant groen glas. Het ontwerp kent een mooi rond design, waarbij de zwart metalen elementen een eigentijdse twist geven. Met Mood breng je niet alleen de vintage glazen zeepschaal terug naar je interieur, ook de zeepdispenser, toiletborstelhouder en beker brengen jouw badkamer in een moderne vintage mood.

Mind
Sealskin biedt met de serie Mind de sleutel tot jouw zen-moment in de badkamer. De serie biedt rust, eenvoud en past perfect in de populaire Japandi trend, waarbij het strakke Scandinavische design gecombineerd wordt met de rustgevende en natuurlijke sfeer van de Japanse interieurs. De Mind accessoires hebben organische vormen en zacht afgeronde hoeken en bieden een mooie balans tussen keramiek en houtaccenten. De serie is verkrijgbaar in de kleuren zwart en groen en biedt een toiletborstelhouder, beker, zeepdispenser, zeepschaal en een pedaalemmer. Deze laatste is naast de kleuren zwart en groen ook verkrijgbaar in het wit.

De nieuwe Bathroom accessoire-collectie bevat naast de vijf accessoire series ook bijpassende, kwalitatieve badmatten en douchegordijnen in fraaie patronen en bijbehorende kleuren.

Alle accessoires uit de verschillende series kunnen, voor een eclectisch statement, moeiteloos met elkaar worden gecombineerd.

Meer informatie over de Bathroom accessoire-collectie van Sealskin is te vinden op: www.sealskin.nl

zo-maak-je-jouw-badkamer-on-trend Sealskin 28

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]