De nieuwe collectie van Zoedt geeft sfeer in de wintermaanden

Met de houten woondecoratie, sfeervolle kaarsen, muurcirkels en posters heeft Zoedt alles in huis om je interieur te voorzien van een flinke dosis gezelligheid.

Poster van kurk
Kurk is momenteel dé trend op het gebied van woondecoratie. Het heeft een duurzaam karakter, natuurlijke look & feel en is makkelijk te onderhouden. Reden voor Zoedt om kurk te verwerken in de nieuwe wooncollectie. Er zijn onderzetters en posters met een print, tekst of gedichtje. Denk aan een poster met berenklauw print of een onderzetter met de tekst: ‘Jij bent mijn liever dan lief’. De posters zijn te bestellen in een rond of vierkant formaat. Eventueel met houder, zodat je de blikvanger kunt neerzetten. De onderzetters worden geleverd per set van 6 stuks.

Blikvangers
De zwarte blikken van Zoedt horen niet thuis in de kast, maar mogen gezien worden. Van bestek- en koffieblik tot koektrommels… er is voor iedereen een favoriet blik te vinden. Bijvoorbeeld het theeblik ‘Gezellig teuten en theeleuten’ en de koektrommel met de tekst ‘Van jou wil ik er nog wel eentje’. Zo wordt theedrinken voortaan een feest! Je kunt de trommel ook gevuld kopen met theezakjes met patronen en teksten in Zoedt stijl. Perfect om je moeder, zus of vriendin mee te verrassen.

Wie zoed(t) is krijgt lekkers…
De decembermaand maak je éxtra leuk met het Sint en Kerst assortiment van Zoedt. Met de Sinterklaas aftelkalender wordt het aftellen naar pakjesavond een echte belevenis. Naast een aftelkalender is het een doeboek vol leuke opdrachten, puzzels en kleurplaten. Hang de slingers en muurcirkels op in de woonkamer en creëer een sfeervolle ambiance met kaarsen op tafel en de grachtenpandjes in de vensterbank. Je begint in november met de huisjes met Piet en Sinterklaas en wisselt deze in december om voor een arrenslee en kerstboom. Gebruik het cadeaupapier om alle cadeautjes feestelijk in te verpakken. Met de maskingtapes, cadeaulabels, stickers en kaartjes maak je ze extra feestelijk en kunnen ze zo in de zak of onder de kerstboom!

Aftellen naar 2022
Eind van het jaar is je agenda en planner toe aan vervanging. Je gaat knallend 2021 uit en start 2022 met een frisse en schone lei. Tijd dus voor een nieuwe agenda, kalender en familieplanner 2022 met genoeg ruimte om je dromen en voornemens in op te schrijven. Met de handige stationery van Zoedt gaat dat helemaal goed komen. In de agenda en week- en maandkalenders houd je alles bij en vergeet je nooit meer een afspraak. De bureauonderlegger is ideaal voor thuiswerkers. Met ruimte voor to-do lijstjes, afspraken, notities en een jaaroverzicht met weeknummers mag deze niet ontbreken op je bureau. De stationery past perfect binnen de kenmerkende zwart-witte stijl die we van Zoedt gewend zijn.

Over Zoedt
Stoer, basic, eigenzinnig en met lef: dat is Zoedt. Het Nederlandse lifestylemerk staat garant voor hippe woonaccessoires en stationery in Scandinavische stijl, met veel zwart-wit. De gedurfde, pakkende quotes, teksten en grafische designs zijn te vinden bij diverse (online) verkooppunten in Nederland en via de webwinkel www.zoedt.nl.

de-nieuwe-collectie-van-zoedt-geeft-sfeer-in-de-wintermaanden 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]