Japandi behang trends

Graham & Brown lanceert twee nieuwe ontwerpen: Teien en Rendo. Hiermee vieren ze de nieuwste kijk op de Japandi trend. Japandi combineert de eenvoud van Japanse stijl en de functionaliteit van Scandinavisch design. Deze stijl omarmt het Japanse concept van ‘Wabi Sabi’, wat ‘schoonheid vinden in imperfectie’ betekend, en het Scandinavische concept van ‘Hygge’, dat kan worden gedefinieerd als elke plek die comfort, gezelligheid en een algemeen gevoel van welzijn belichaamt.

Handgetekend in de ontwerpstudio van Graham & Brown, zijn deze prints voorzien van unieke oosterse ontwerpen. Teien, wat ‘tuin’ betekent in het Japans, is een zacht maar indrukwekkend ontwerp met prachtige bloemen op waterlelies omringd door delicate kraanvogels.

Rendo, Japans voor ‘in elkaar grijpend’, heeft grootschalige geweven geometrieën gedrukt op vezelig papier. Met dit ontwerp creëer je een elegant statement op de wand. Elk ontwerp is perfect gecombineerd met vier coördinerende verf tinten om een ​​ontwerpoplossing voor de hele kamer te vormen.

Kijk voor meer informatie op de website van Graham & Brown.

japandi-behang-trends 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]