De Thee Winkel voor de echte theeleut

Samen met de theeaccessoires en cadeaus van de Thee Winkel worden thee-momentjes voortaan een echte verwennerij!

Theeliefhebbers kunnen kiezen uit heerlijke biologische melanges van het eigen merk of genieten van de verschillende soorten ijsthee. Na water is thee de meest gedronken drank ter wereld. In Nederland drinken wij gemiddeld zo’n 3,5 kopjes thee per dag. Groene thee is de meest populaire thee en daarnaast genieten veel mensen van frisse en fruitige theesoorten.

groene-ijsthee-appel-gember

Losse thee en accessoires

Groene thee, kruidenthee, oolong, rooibos, witte en zwarte thee: De Thee Winkel verkoopt meer dan 85 verschillende soorten losse thee onder hun eigen merk. Waar de vrouwelijke theeleuten kiezen voor smaakvolle melanges, laten de mannen zich juist verrassen door bijzondere en robuuste theecombinaties. De Thee Winkel heeft het allemaal in huis. Naast losse thee ben je hier aan het juiste adres voor leuke theeaccessoires – zoals theepotten, glazen en mokken – en gave lifestylecadeaus. De Thee Winkel maakt van jouw theemoment zo een echt genietmoment.

Styling ID Lifestyle De Thee Winkel voor de echte theeleut superior-organic-elements-morning-melody-thee

Weet wat je drinkt

De losse thee wordt per 50, 100 of 200 gram verkocht en wie twijfelt over de smaak kan met de proefsmaakjes van 10 gram heerlijke nieuwe smaken ontdekken. De biologische thee in blik van Alveus zorgt letterlijk voor een blikvanger in de keuken. De thee wordt geleverd in een stijlvolle verpakking van 100 gram en is verkrijgbaar in 12 verschillende smaken. De vrolijke en kleurrijke verpakking maakt het tot een geschikt cadeau. De Thee Winkel vindt het niet alleen belangrijk dat theeliefhebbers genieten van de thee, maar ook dat ze weten wat ze drinken. Daarom vind je op de verpakking een duidelijke omschrijving van de smaken, ingrediënten en toevoegingen.

witte-ijsthee-grapefruit-cranberry

Zomerse dorstlesser

Met de zomer in aantocht verkoopt De Thee Winkel de biologische ijsthee van Alveus. Geniet van verfrissende dorstlessers in de zomerse smaken grapefruit-cranberry, aardbei-citroen, appel-gember of mango-papaya. Kun je niet kiezen? Ga dan voor het ijsthee voordeelpakket, zodat je alle smaken kunt uitproberen. Tijdens warme dagen is voldoende drinken belangrijk. De kleurrijke Chilly’s Bottles (re-usable waterflessen) zorgen ervoor dat jij gemakkelijk aan jouw dagelijkse hoeveelheid komt.

Styling ID Lifestyle De Thee Winkel voor de echte theeleut chilly-s-bottle-daisy

Over De Thee Winkel

Fervent theedrinker Anita Bonnema besloot van haar hobby haar werk te maken en is de trotse eigenaresse van De Thee Winkel. Met liefde en plezier adviseert ze klanten over thee en laat ze hen kennismaken met de meest verrassende smaken. Bestellingen worden vrolijk en met zorg ingepakt; een heerlijk cadeautje voor jezelf of iemand die dol is op thee. Bekijk het complete assortiment op www.detheewinkel.com.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]