Gira Systeem 55 design schakelaars

Systeem 55 biedt een toekomst- en ontwerpgerichte basis voor bijna elke plek.​ Gira presenteert voor dit belangrijke designelement een mooie serie schakelaars.

Met het innovatieve modulaire systeem hebben alle inzetstukken dezelfde basisafmetingen, designframes kunnen eenvoudig worden vervangen, afhankelijk van de individuele smaak.

gira-systeem-55-design-schakelaars

Dit is niet alleen praktisch, maar past ook bij vrijwel elk interieur met een grote keuze aan materialen, kleuren en designs. Naast materialen zoals glas, aluminium, RVS of linoleum multiplex zijn deze schakelaars ook leverbaar in de nieuwste trendkleuren.

Het Systeem 55 van Gira biedt daarom een ​​bijna ontelbare uitvoeringen voor elke sfeer. Of het nu gaat om modern wonen, een landelijke stijl of Scandinavisch design, er is voor elk wat wils. Wanneer de woonstijl veranderd kan het schakelaarontwerp ook eenvoudig worden gewisseld.

gira-systeem-55-design-schakelaars 3

Benieuwd? Breng een bezoek aan het Gira Experience Center in Veenendaal, waar je het volledige assortiment kunt zien en Gira Smart Home kunt ervaren.

Meer informatie over het Gira Systeem 55 op www.gira.nl 

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]