ZO de nieuwe manier van schoonmaken

Schoonmaken met ZO is helemaal van deze tijd. Het is hygiënischer dan schoonmaken met een doekje en een emmer sop. ​

Doordat je het doekje niet steeds in hetzelfde water uitspoelt, verspreid je de bacteriën niet. Bovendien zijn alle producten vegan: er zitten alleen natuurlijke stoffen in van plantaardige bronnen, en niets is getest op dieren. Omdat je het reinigingsconcentraat zelf met water mixt, gaat er geen energie verloren aan het vervoer van water. De verpakkingen zijn gemaakt van materialen die worden hergebruikt. Zo is er geen afval.

zo-de-nieuwe-manier-van-schoonmaken keuken

ZO kan het ook

Achter het splinternieuwe merk ZO zit stevige knowhow. Oprichters Arjen de Ruiter en Bert Groen (inderdaad, een speaking name) hebben al jaren ervaring met het ontwikkelen van duurzame schoonmaaksystemen. Onder meer voor de horeca en ziekenhuizen. Bert: “Je huis schoonmaken is typisch zoiets waar je tegenop ziet. Maar als je ervoor zorgt dat je schoonmaakmiddelen voor het grijpen liggen, verlaag je de drempel voor jezelf, en je huisgenoten. Daarom hebben we, samen met Joey Verseput, extra veel aandacht besteed aan het ontwerp van onze verpakkingen: sprayers die zo mooi zijn dat je ze op het aanrecht laat staan, en doekjes in bijpassende kleuren. Want als je die spullen toegankelijk maakt, wordt schoonmaken dat ook.”

zo-de-nieuwe-manier-van-schoonmaken badkamer

Mix it. Spray it. Wipe it

Wat doet ZO precies anders? ZO verkoopt reinigingsconcentraten met bijbehorende, stijlvolle sprayers. Je vult de sprayer tot de streep met concentraat en mixt dat thuis zelf met water. Op die manier hoeft er geen water te worden vervoerd. Schoonmaken is simpel. Je sprayt een oppervlak in, laat de reiniger even inwerken en veegt het oppervlak daarna schoon met een van de ecologische microvezeldoeken. Arjen: “Mix it. Spray it. Wipe it. Dat maakt ons anders. En we zijn goedkoper dan een kant-en-klaar schoonmaakmiddel. Met een navulzak van ZO doet een gemiddeld gezin dik een jaar. Waar we natuurlijk ook onderscheidend in zijn, is ons design.”

zo-de-nieuwe-manier-van-schoonmaken beeldscherm

Eindelijk mooie microvezeldoekjes

De reinigers van ZO zijn er in 4 varianten: een allesreiniger, een sanitairreiniger, keukenreiniger en een glasreiniger. Voor elke reiniger is er een aparte sprayer en een microvezeldoekje. De doekjes versterken de werking van de reiniger, zijn helemaal ecologisch en – wat een verademing – verkrijgbaar in kleuren die je in huis wilt hebben. Als je om de dag schoonmaakt, doe je met een navulzak ongeveer een jaar

zo-de-nieuwe-manier-van-schoonmaken

ZO zijn wij

ZO, daar zijn we dan, een merk met een droom: een schoon huis voor iedereen, zonder dat we het milieu om zeep helpen. Daarom hebben we een schoonmaaksysteem ontwikkeld waarmee schoonmaken makkelijker, hygiënischer, voordeliger én duurzamer wordt. Zo werken we samen aan een schone planeet.

Het ZO Startpakket is onder meer te koop op zoschoon.nl voor € 14,99.
Prijzen voor reinigers en accessoires van ZO vanaf € 1,99.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]