To the moon and back

De maan fascineert de mens al duizenden jaren. In 2020 heeft het hemellichaam een groot astrologisch belang en is daardoor een grote inspiratiebron voor de mode- en interieurbranche, maar ook voor de gastronomie.

Villeroy & Boch heeft zich voor haar nieuwe collectie NewMoon laten inspireren door de maan. NewMoon heeft alles om een originele tafelsetting te creëren, zoals verschillende borden, kommen, mokken, bestek en glazen.

Styling ID Lifestyle To the moon and back 2

Asymmetrische vorm

Het servies is gemaakt van Premium Porselein en is te herkennen aan haar asymmetrische vorm. NewMoon is mooi te combineren met het grijze servies van Manufacture Rock.

Styling-ID-Lifestyle-To-the-moon-and-back-3

Kristalhelder

De asymmetrische vorm van het servies is ook terug te zien in het glas van NewMoon. Het glaswerk heeft een schuine rand en laat het verloop van de maan zien. Kies uit twee soorten drinkglazen, witte- en rode wijnglazen en champagneglazen gemaakt van helder kristal. Naast het ontwerp is er rekening gehouden met optimaal drinkcomfort.

https://www.styling-id.nl/wp-content/uploads/2020/04/Styling-ID-Lifestyle-To-the-moon-and-back-4.jpg

Blikvanger

De bijzondere vorm van het bestek trekt zeker de aandacht. Het is niet alleen een blikvanger, maar ligt ook nog eens ergonomisch goed in de hand. Zowel voor links- als rechtshandigen. Het bestek is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]