Stijlvolle organizer voor onderweg

We herkennen het allemaal, dat durven wij te wedden! Oplaadsnoertjes in de war, waar is nu mijn mobiel, ik had die visitekaartjes toch hier gestopt? Oeps, mijn bril is gebroken! Aarrrggghhhhh!

Irritatie alom, en waarom, eigen schuld, dat weet je ook wel! We gebruiken meer en meer elektronische apparaten, mobieltjes, tablets, laptops. We reizen ook steeds vaker, the world is our stage, maar dat betekent ook dat we beter dienen te organiseren. We willen zoveel meenemen, maar dan wel netjes, goed beschermd en stylisch! Dat kan, met Laloo.

https://www.styling-id.nl/wp-content/uploads/2020/04/Styling-ID-Lifestyle-Stijlvolle-organizer-voor-onderweg-laloo.jpg

Laloo maakt het makkelijker

Wat er vandaag de dag aan tassen aangeboden wordt is fenomenaal. Mooi, onderscheidend, praktisch, functioneel of glossy. Maar bij de meesten ontbreekt het toch écht aan vakjes of mogelijkheden om snoertjes, sieraden, make-up, brillen, pasjes of Ipad allemaal gezamenlijk en ordelijk op te bergen. Laloo maakt het écht gemakkelijker!

Laloo organizer

Laloo is een organizer met een strak ontwerp en twee functies. Het opbergen én beschermen van al jouw accessoires en eigendommen die voor jou belangrijk zijn in het leven tijdens jouw trip. Van sieraden tot jouw telefoon. Van bril tot opladers. Alles samen, opgeborgen onder één rits. Deze past in jouw reistas, laptoptas of zelfs in jouw strandtas. Erg gemakkelijk tijdens een stedentrip, business travel of welverdiende vakantie. Er is een Laloo voor elke reis!

Bron: E-brands

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]