Boutique Hotel Beekhuizen

Prachtig gelegen midden in Nationaal Park Veluwezoom ligt het onlangs geopende Boutique Hotel Beekhuizen. Het is een klein, eigenzinnig en uniek hotel met 21 sfeervolle kamers in alle soorten en maten.

Het Nationaal Park Veluwezoom beslaat 5.000 hectare en biedt een afwisselend landschap vol heuvels, ongerepte bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. De perfecte omgeving voor wie rust zoekt en graag geniet van de natuur.

Ooit in 1847 stond al een hotel op deze plek als buitenplaats van de adel. De volledige nieuwbouw is opgeleverd in het voorjaar van 2020. Het boutique hotel wordt – geheel in persoonlijke stijl – zelfstandig geëxploiteerd.

Het aantrekkelijke interieur van het hotel geeft een knipoog naar het oorspronkelijke hotel en de historie van de omgeving. De 21 (junior) suites en hotellodges van Boutique Hotel Beekhuizen zijn verdeeld over het hoofdgebouw en het poortgebouw. Iedere kamer heeft zijn eigen unieke kenmerken.

boutique-hotel-beekhuizen 2

Sanitair van Duravit

Bij de inrichting van de badkamer werd gekozen voor het sanitair van Duravit. Voor de wastafel meubels werd gekozen voor XBase en DuraStyle, deze werden gecombineerd met de Starck 2 waskommen en de DuraSquare waskommen. Durasquare is vervaardigd uit DuraCeram®. Dit keramische materiaal maakt het mogelijk om wastafels met buitengewoon dunne randen te creëren.Voor de kranen van zowel de wastafels als de baden en douches werd gekozen voor de C.1 serie kranen. Ook voor de toiletten koos men voor Duravit, het Durastyle Basic wandcloset. Door deze producten van Duravit te combineren met verschillende tegels en accessoires ontstonden 21 unieke badkamers.

boutique-hotel-beekhuizen duravit
boutique-hotel-beekhuizen duravit 3
boutique-hotel-beekhuizen duravit 2

Facts
Conceptontwikkeling en interieur: Introvast B.V.
Architect: Roordink Architecten BNA.

Boutique Hotel Beekhuizen
Beekhuizenseweg 70-72
6881 AM Velp (Gld)

www.hotelbeekhuizen.nl

www.duravit.nl

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]