FOODIE de nieuwe lijn elektrische keukenapparatuur

Subtiele kenmerken, zoals een geïntegreerde opbergruimte voor het snoer van de handmixer, het heldere glas van de koffiemolen en de mogelijkheid om de smoothie direct mee te nemen in de mengbeker van de blender, zijn voorbeelden van de eigenschappen van de FOODIE producten, waarin functionaliteit centraal staat.

FOODIE van RIG-TIG

Ervaar dagelijks het gemak van de nieuwe FOODIE lijn elektrische keukenapparatuur met een functioneel en gebruiksvriendelijk ontwerp. De lijn bestaat uit een broodrooster, een elektrische waterkoker, een handmixer, een koffiemolen en een smoothiemaker. De bedenkers van dit karakteristieke ontwerp is het vermaarde Deens-Canadese designduo van Unit 10.

Keukenapparatuur met retro-look

De mooie, op de jaren ’50 geïnspireerde apparaten hebben afgeronde vormen en matte oppervlakken voor comfortabele grip en een harmonische uitstraling die fantastisch staat in de keuken. Deze producten zijn simpelweg te mooi om na gebruik op te bergen.

Styling ID Lifestyle FOODIE de nieuwe lijn elektrische keukenapparatuur van RIG-TIG 3

In zwart, wit en pastelkleuren

De FOODIE lijn is standaard uitgevoerd in een zwarte en witte versie en is als limited edition leverbaar in zachte pastelkleuren voor een speelser en informeler ontwerp. Alle varianten zijn verkrijgbaar vanaf eind mei 2020.

Meer informatie vind je op de website van RIG-TIG

Styling ID Lifestyle FOODIE de nieuwe lijn elektrische keukenapparatuur van RIG-TIG 4

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]