Lampe Berger Paris huisparfum als designobject

Breng een originele touch in je interieur met deze collectie luchtreinigers. Want deze Ice Cube ziet er niet alleen mooi uit, zijn eigenschappen maken hem extra interessant. De omgevingslucht in de ruimte wordt gereinigd en er wordt tevens een heerlijk huisparfum naar keuze afgegeven. Reinigen en parfumeren vanuit een mooi designobject in je interieur.

lampe-berger-paris-huisparfum-als-designobject

Een vierkante vorm staat voor tijdloosheid. Maison Berger liet zich door deze geometrische vorm inspireren voor het nieuwste Lampe Berger model Ice Cube ‘Glaçon’. De afgeronde hoeken combineren moderniteit en zachtheid. De vormgeving is net zo verfrissend als een ijsklontje.

Verkrijgbaar in 4 unieke kleuren die met bijpassend huisparfum zijn verpakt.
Rose ambré met het huisparfum Amour d’Hibiscus
Grise met het huisparfum Thé Blanc Pureté
Verte en het huisparfum Zeste de Verveine
Transparente met het neutrale huisparfum Air Pur

Verkoopprijs Lampe Berger + 250 ml huisparfum: € 39,95

Informatie bij: www.maison-berger.nl 

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]