Nieuw Dutch Design label BlueLinings

Deze maand lanceert het in 2019 opgerichte media bedrijf en boutique consulting bureau Associates Des Arts een nieuw Nederlands design merk.

‘BlueLinings’ debuteert met een outdoor collectie, die exclusief wordt aangeboden via de Home Deco Shop van Associates Des Arts. Deze collectie bestaat uit stijlvolle, decoratieve kussens, zitzakken, tafelkleden en een picnic kleed

BlueLinings picnic blanket

De grootsheid van kleine dingen

BlueLinings ontwerpt eigentijdse ‘home deco’ producten met een vleugje lokale schoonheid, voor diegenen die de grootsheid van de kleine dingen van het leven waarderen. De collectie is gebaseerd op ons nationaal cultureel erfgoed, de typische Hollandse ‘gezelligheid’ en de verfijnde blik van de Nederlandse ontwerpster Corine van Everdingen. Van Everdingen houdt van de natuur. Vooral de natuur die dichtbij ons is – in en om ons huis – maar vaak over het hoofd wordt gezien, of zelfs als afval wordt beschouwd. Zij acht deze schoonheid van de natuur als de kleine wonderen van het dagelijks leven.

Styling ID Lifestyle Nieuw Dutch Design label BlueLinings outdoor

Pure en Classic

Voor de ontwerpen van BlueLinings wordt gebruik gemaakt van (delen van) foto’s die Van Everdingen maakt. Zonder deze foto’s verder te bewerken, worden zij getransformeerd in zogenaamde Pure en Classic patronen. Patronen die de typisch Hollandse kenmerken uitdrukken, zoals de lijnen van de weidse landschappen, het bekende Hollandse licht, de vier seizoenen, de bloemen, de wateren, de meesterschilders en – natuurlijk – koningsblauw.

Styling ID Lifestyle Nieuw Dutch Design label BlueLinings bean bags

De eerste outdoor collectie nu online

BlueLinings debuteert met een outdoor collectie, die exclusief wordt aangeboden via de Home Deco Shop van Associates Des Arts. Deze collectie bestaat uit stijlvolle, decoratieve kussens, zitzakken, tafelkleden en een picnic kleed in de kleuren Brown, Grey en Blue, gemaakt van 100% gerecyclede, wasbare en water- en vuilafstotende stoffen. Voor een heerlijk lange, duurzame en gezellige zomer!

Meer informatie vind je hier!

Styling ID Lifestyle Nieuw Dutch Design label BlueLinings table cloth

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]