Genieten van de zon met een modieuze zonnehoed

Voorkom dat je hoofdhuid, nek en oren verbranden en draag een hoed. Het Australische merk Rigon Headwear brengt modieuze zonnehoeden die bescherming bieden tegen de zon, vergelijkbaar met UV-beschermingsfactor 50.

Om je te hoofd te beschermen tegen de sterke straling van de zon is het slim om tijdens de zomermaanden te kiezen voor een zonnehoed. Of je nu gaat voor een elegante flaphoed, een stoere bucket hat of een zonneklep, met het brede assortiment van Rigon Headwear kun je alle kanten op.

Styling ID Lifestyle Genieten van de zon met een modieuze zonnehoed

Hoeden met UV-bescherming

Het dragen van een zonnehoed van Rigon is niet alleen stylish, ze bieden tegelijkertijd uitstekende bescherming teven UV-straling van de zon. Voor het hele gezin is er een passende hoed te vinden. Zo zijn er voor baby’s en kinderen vrolijke zonnehoedjes en stoere bucket hats, die aan twee kanten gedragen kunnen worden. Heren kiezen voor een lichtgewicht fedora- of safarihoed, eventueel met trekkoord voor een goede pasvorm. Perfect voor op vakantie, maar ook fijn om te dragen in de tuin of tijdens een dagje weg. Voor dames heeft het merk elegante flaphoeden met een soepele, brede rand in contrastrijke kleuren. Een echte blikvanger tijdens een dagje strand of om te flaneren op de boulevard.

Styling ID Lifestyle Genieten van de zon met een modieuze zonnehoed cowboyhoed-voor-dames-byron

Over Rigon Headwear

Rigon Headwear is in 1974 opgericht door een Australische familie. Het merk biedt een breed assortiment hoeden voor volwassenen en kinderen. Hiermee kun je stylish de zon in met een goede UPF50+ bescherming. De hoofdbescherming van Rigon is dé perfecte reisgenoot met een ultieme bescherming tegen de zon. Het assortiment is verkrijgbaar bij UV-Fashions.

Styling ID Lifestyle Genieten van de zon met een modieuze zonnehoed safarihoed heren

Over UV-Fashions

Op het gebied van uv-beschermende kleding en accessoires in Europa is UV-Fashions de grootste webshop en leverancier. Nadat Jan Willem van der Sterre zijn vader verloor aan de gevolgen van huidkanker, besloot hij om zich volledig toe te leggen op het creëren van bewustwording op uv-gebied, en om een bijdrage te leveren aan huidkankerpreventie. De missie van UV-Fashions is het voorkomen van huidkanker en het bieden van vrijheid in de zon, aan iedereen met een medisch huidprobleem. UV-Fashions is distributeur van de merken: JUJA, Rigon Headwear, Snapper Rock, Playshoes, Coolibar, Beverly Kids, Ki Et La, en Babiators.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]