Sfeervolle woonaccessoires in zwart en wit

Dat woonaccessoires in zwart en wit niet alleen van toepassing zijn in een modern interieur, bewijst More2Style met de nieuwe collectie van Storefactory.

De producten van het Scandinavische merk danken hun design aan de strakke lijnen uit de natuur. Gekleurd in zwart en wit krijgen de minimalistisch ogende accessoires een stijlvolle uitstraling, die zowel in een modern als een landelijke sfeer toe te passen zijn.

Styling ID Tips en Trends Sfeervolle woonaccessoires in zwart en wit kandelaar-ekeryd-en-vaas-ekenas

Sfeerverlichting tijdens de donkere dagen

Nu de herfst is begonnen wordt het buiten steeds vroeger donker. Tijd dus om het in huis weer warm en gezellig te maken met mooie sfeerverlichting. De lantaarns van Storefactory zijn echte eyecatchers in je interieur. Dit Zweedse merk kenmerkt zich door de strakke lijnen van de natuur en de minimalistische uitstraling van de producten. Door de bijzondere samenstelling van de materialen en de strakke look, passen de lantaarns zowel in een modern als landelijk interieur. Zet een lantaarn op je dressoir of geef hem een mooi plekje op tafel of op de grond.

Styling ID Tips en Trends Sfeervolle woonaccessoires in zwart en wit kandelaar-ekeberga-zwart

Gezelligheid in huis

De makkelijkste manier om je huis snel op te fleuren en een sfeervolle uitstraling te geven is het neerzetten van een mooie bos bloemen of een paar kaarsen. De vazen en kandelaars van het Zweedse merk trekken direct de aandacht. Ze zijn stijlvol door hun eenvoud. Dit maakt ze tijdloos en passend in elk interieur. De vazen en kandelaars zijn verkrijgbaar in zwart en wit, in verschillende uitvoeringen en maten en zijn ook erg leuk als set bij elkaar.

Styling ID Tips en Trends Sfeervolle woonaccessoires in zwart en wit vaas-ekenas-mat

Over More2Style

More2Style is de webshop van Mirielle Bastiaans. Hier verkoopt Mirielle niet alleen woonaccessoires van bijzondere merken, maar helpen zij en haar team hun klanten ook met het restylen van het interieur, zodat hun huis een fijn thuis wordt. Dit jaar viert de shop haar driejarig jubileum.

Meer info vind je op www.more2style.nl.

Styling ID Tips en Trends Sfeervolle woonaccessoires in zwart en wit kandelaar-lidatorp-zwart

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This