TrendZ biedt inspiratie op gebied van living en lifestyle

Ons eerste beursbezoek van 2019 was die aan vakbeurs TrendZ in Gorinchem. Nog niet eerder bezochten we deze home & lifestyle beurs.

Net zoals we altijd op zoek zijn naar de laatste trends, zijn we ook altijd op zoek naar beurzen die we nog niet eerder bezocht hebben. Zo kwam Trendz in het vizier. We hadden al goede verhalen over de voorgaande edities gehoord, reden genoeg om naar de evenementenhal in Gorinchem te reizen.

Styling ID blog TrendZ biedt inspiratie op gebied van living en lifestyle 2

Hangende tuintjes

Door de enorme regen, was de parkeerplaats omringd door ondiepe ‘sloten’. Diep genoeg om natte voeten op te lopen, dus hopten we gierend van de lach naar de ingang. We waren in ieder geval lekker opgewarmd om gewapend met perskaart de beurs te betreden. Eenmaal binnen werden we verwelkomd door een oase van groen. Prachtige planten en een enorme diversiteit van potten en vazen in allerlei kleuren en stijlen. We waren helemaal weg van de hangende tuintjes, planten afgewisseld met kaarsstolpen. Super leuk en goed toepasbaar in ieder huis.

Styling ID blog TrendZ biedt inspiratie op gebied van living en lifestyle 3

Lifestyle

De wereldse invloeden waren ook bij TrendZ goed zichtbaar, we werden verwend met prachtige stands gevuld met karaktervolle producten. Van Bohemian Lifestyle tot Chinees Antiek de keuze was reuze. Authentiek en handgemaakte woonaccessoires afkomstig van over de hele wereld. Een favoriet was de stand van Mattz, niet alleen wij werden enthousiast bij het zien van de overzeese, unieke meubels en accessoires. De hele shop kreeg van ons de WOW-factor.

Topiary Art

Buiten had ik al een groene luipaard gespot! Dat besefte ik pas goed, toen ik tegenover een levensgrote, groene beer stond. Deze kunstige vorm van topiary – oftewel gesnoeide ‘beelden’ – bracht een big-smile op ons gezicht. Van huppelende konijntjes tot aaibare paarden, beelden gemaakt van een epoxy romp bekleed met kunstgras. Weg met de snoeischaar, deze duurzame beelden blijven altijd in vorm en groen. Een blikvanger voor in de tuin, stadsparken, rotondes, etalages en evenementen. Het Belgische bedrijf is nog maar een half jaar bezig met ‘the art of landscaping’ en hopelijk voorzien ze nog heel lang het landschap met deze kunststukken. Floor ziet haar toekomstige tuin met een paar groene olifanten helemaal zitten.

Styling ID blog TrendZ biedt inspiratie op gebied van living en lifestyle 5

Musthaves

TrendZ  staat voor nieuwe collecties en trends op gebied van home, lifestyle, stationary, office en convenience. De ‘place to be’ voor ondernemers die op zoek zijn naar de musthaves voor hun winkel en/of webshop. Wij hebben genoten van deze bruisende beurs. Floor heeft weer enorm haar best gedaan om een mooi fotoalbum te vullen. Dus geniet onder dit blog nog even van de mooie beelden.

Beeldmateriaal: Foto Junkiee (volg Floor op instagram)

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This