Multifunctionele spiegels voor de badkamer

Onmisbaar zijn ze.. badkamerspiegels! Iedere dag, maak ik meerdere keren gebruik van mijn spiegel in de badkamer.

Ik heb bewuste gekozen voor een spiegelkast. Hierdoor creëer je handige opbergruimte voor de dagelijkse spullen. Deze kast is ook voorzien van een lamp, zodat ik op ieder gewenst moment goed zicht heb. Ideaal vind ik dat de deuren aan de binnenkant ook spiegels bevatten. Zo kan ik mijn haar stylen en van meerdere kanten goed zien hoe het zit. Villeroy & Boch heeft een breed assortiment aan spiegels die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch.

Styling ID Tips en Trends Multifunctionele spiegels voor de badkamer 6
Styling ID Tips en Trends Multifunctionele spiegels voor de badkamer 5

Fijn sfeertje

In elke situatie heb je andere verlichting nodig. Wil je je make-up doen bij goed licht of wil je sfeerverlichting terwijl je in bad zit? Met de spiegelverlichting uit de Finion collectie kun je zelf het helderheidsniveau instellen. Ook bespaar je met de LED-verlichting elektriciteit vergeleken met een gloeilamp of spaarlamp. Dit maakt jouw spiegel de ideale lichtbron.

Styling ID Tips en Trends Multifunctionele spiegels voor de badkamer 14

Klinkt als muziek in de oren 

Lekker meezingen onder de douche met je favoriete muziek of ontspannende muziek tijdens een warm bad? Dat kan met het geïntegreerde geluidssysteem. Het systeem werkt draadloos met Bluetooth verbinding en kan dus op alle smartphones, tablets of MP3-spelers worden aangesloten.

Styling ID Tips en Trends Multifunctionele spiegels voor de badkamer 13

Je haar altijd in model 

Dankzij de anti-condens functie heb je zelfs na een lange douche nog goed zicht in de spiegel. De spiegelverwarming kan handmatig bediend worden met de afstandsbediening of automatisch via een draadloze zender. Zo kan je altijd je haar perfect in model brengen.

Styling ID Tips en Trends Multifunctionele spiegels voor de badkamer 12

Opgeruimd staat netjes 

Wil je je spiegel multifunctioneel benutten? Kies dan voor een spiegelkast uit bijvoorbeeld de My View collectie. Zo heb je meteen extra opbergruimte gecreëerd. Wil je nog meer ruimte besparen? Dan kun je de spiegelkast ook naadloos inbouwen in de muur.

Styling ID Tips en Trends Multifunctionele spiegels voor de badkamer 16

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This