Winterse Kussens en Plaids

Maak je interieur herfst- en winterproof met de vele kussens, dekens en plaids.

Met items in de herfst- en winterkleuren creëer je in een handomdraai een warme en gezellige look. Ben je dol op woonaccessoires en vind je het leuk om je huis te restylen? Dan ben je bij webshop Ookinhetpaars aan het juiste adres.

Styling ID Tips en Trends Winterse Kussens en Plaids plaids-john-hanly

In de herfst en winter staan warme kleuren centraal. De nieuwe collectie van Ookinhetpaars sluit hier perfect op aan. Kruip onder een wollen Klippan plaid, mix en match de velvet kussens of ga voor de kinderdekens en plaids van Lapuan Kankurit. Houd je van bijzonder, dan kies je voor paars. De favoriete kleur van de shop is perfect te combineren met tinten als warmrood, groen of oudroze. En laat dat net ook nieuwe kleuren zijn voor het interieur seizoen 2019-2020!

Styling ID Tips en Trends Winterse Kussens en Plaids velvet-kussens-2

Bruin en mosterdgeel

Warm chocoladebruin is een kleur die je dit seizoen veel tegenkomt in het interieur. Met de vele bruintinten kun je onderling eindeloos variëren. Denk aan karamel, kaneel en mokka; nieuwe tinten die goed met elkaar te combineren zijn. Naast bruin zal je mosterdgeel veel gaan tegenkomen. Een donkergele tint die perfect samengaat met de andere trendkleuren van dit seizoen.

Styling ID Tips en Trends Winterse Kussens en Plaids plaid-shimmer-okergeel

Biker Red en Chilipeper

Als je aan rood denkt, denk je aan warmte. Twee roodtinten die we vaker gaan terugzien zijn Chilipeper en Biker Red. Chilipeper is een midden rode kleur en Biker Red een warme tint bordeauxrood. Van roze en lichtrood tot bordeaux of knalrood, roodtinten kun je onderling goed met elkaar mix en matchen. Stijl het af met donkergroen, grijs of geel en je tovert de woonkamer om tot een warme ruimte. Kies ook eens voor een ander patroon of een aantal kussens in combinatie met een woondeken voor een verrassend resultaat.

Styling ID Tips en Trends Winterse Kussens en Plaids velvet-kussens

Oudroze en dennengroen

De kleuren roze en groen zie je al langer terugkomen in het interieur. Zo waren het de afgelopen jaren het met name de pasteltinten die onderling gecombineerd werden, deze winter kun je gaan genieten van een warme oudroze kleur. Groen is al langere tijd een modekeur, maar wordt dit seizoen een tint donkerder. Het stijlvolle donkere dennengroen laat zich uitstekend combineren met alle kleuren uit het nieuwe kleurenpalet. Denk aan de zachte velvet kussens, waarmee je een warme sfeer creëert op de bank. Plaats wat velours kussens in groen en combineer met oudroze, een roodtint of mosterdgeel en maak er zo een knusse woonkamer van.

Styling ID Tips en Trends Winterse Kussens en Plaids plaids-lapuan-kankurit

Over Ookinhetpaars

Ben je dol op woonaccessoires en vind je het leuk een eigen stijl neer te zetten? Dan zit je bij Ookinhetpaars goed. De shop heeft een ruim assortiment kussens en plaids zodat je heerlijk kunt mix en matchen. Geef extra sfeer aan een ruimte door het gebruik van plaids en kussens. Stem het af op de seizoenen, ga met de modekleuren mee of kies eens voor een ander motief. Met een kleine aanpassing kun je een compleet andere look creëren. De webshop staat voor kwaliteit, duurzaamheid en uniciteit. Zo zijn de kussens gemaakt van stevige stoffen en de plaids van echte wol of katoen. Alle producten hebben een duurzaam karakter, zoals de fair trade kussens en plaids van Elvang en de eco lamswollen plaids van Klippan. Bekijk het complete assortiment op www.ookinhetpaars.nl.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This