Originele kaarsencollectie voor de donkere winterdagen

Flikkerend kaarslicht zorgt voor instant warmte en gezelligheid, zelfs op de meest sombere dagen.

In de winter willen we allemaal een warme sfeer in huis. Kaarsen zijn daarom ook een musthave in de wintermaanden. Lekker staren in het kaarslicht, maar ook de warmte van het kleine vlammetje geeft een knusse sfeer in huis.

Styling ID Tips en Trends Originele kaarsencollectie voor de donkere winterdagen kaarsen-2

Sfeervolle kaarsen

De nieuwe kaarsencollectie van Zoedt past perfect binnen de kenmerkende zwart-witte stijl die we van het lifestylemerk gewend zijn. De witte kaarsen hebben een originele print, tekst of klein gedichtje. Denk aan een kaars met winterse tekst, zoals ‘Winter – let’s chill together’of ‘Kaarsje aan, dekentje met wijn. De winter kan zo gezellig zijn’. En hoe leuk is het om je geliefde te verrassen met een kaars met de tekst: ‘Mijn favoriete plekje is heel dicht bij jou’?! De kaarsen zijn 10 tot 15 cm hoog en hebben een diameter van 6 cm. Plaats een aantal kaarsen bij elkaar op een plateau en creëer en speels effect!

Styling ID Tips en Trends Originele kaarsencollectie voor de donkere winterdagen kaars-geluk

Zoedte Feestdagen

Voor de decembermaand heeft Zoedt een heleboel leuks. Zo zijn er kaarsen voor Sint en Kerst met een tekst om Sinterklaas welkom te heten of grappige print met tekst ‘Ik de boom, jij de wijn’. Met de fles etiketten maak je van de fles in een handomdraai een persoonlijk cadeau. Voor elk feestje is er wel een mooi etiket te vinden. Gebruik het cadeaupapier om de cadeautjes extra mooi in te pakken en maak het af met de maskingtapes, stickers en lieve kaartjes. Wat zal dat er goed uit zien met pakjesavond of onder de boom. Fijne Feestdagen!

Styling ID Tips en Trends Originele kaarsencollectie voor de donkere winterdagen flessenhangers

Klaar voor 2020

Om het nieuwe jaar goed van start te gaan heeft Zoedt agenda’s en kalenders. Met de handige week- en maandkalenders houd je alles bij en vergeet je nooit meer een afspraak. Ze hebben een stijlvol zwart-wit design en zijn voorzien van leuke quotes. Heb je een gezin te managen? Dan helpt de familieplanner je met het bewaren van het overzicht in alle plannen en activiteiten. Per dag zijn er 5 vakken, voor 5 gezinsleden en is er een leuke quote. Heb je een groot gezin, gebruik dan de speciale XL Familieplanner. Naast planners heeft Zoedt een agenda, schoolagenda en lerarenagenda met stoere panterprint.

Styling ID Tips en Trends Originele kaarsencollectie voor de donkere winterdagen gezinsplanner-2020

Over Zoedt

Het Nederlandse lifestyle merk Zoedt is stoer, eigenzinnig en staat garant voor hippe woonaccessoires en stationery in Scandinavische stijl. De gedurfde, pakkende zwart-wit quotes, teksten en grafische designs zijn te vinden bij diverse verkooppunten in Nederland, zowel online als in de winkelstraten. Daarnaast is het hele assortiment verkrijgbaar via de webwinkel www.zoedt.nl.

Styling ID Tips en Trends Originele kaarsencollectie voor de donkere winterdagen kaarsen 1

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This