‘Intelligent Paints’ van Little Greene

In een traditionele verffabriek, aan de voet van de berg Snowdon in Noord-Wales, worden de verven van Little Greene met liefde vervaardigd middels de beste ingrediënten, slimme formuleringen en complexe kleurrecepten.

De combinatie van rijke, prachtige kleuren en een hoge mate van duurzaamheid is representatief voor de ‘Intelligent Paints’-familie: een reeks afwerkingen, die speciaal zijn ontworpen voor actieve mensen en levendige huizen. De ‘Intelligent Paints’ zijn duurzaam, milieuvriendelijk, volledig afwasbaar en verkrijgbaar in alle tinten van het Little Greene kleurenpalet.

Styling ID Tips en Trends 'Intelligent Paints' van Little Greene 7

Van design stoel tot design verlichting

Omdat deze verven op waterbasis zijn, drogen ze snel en zijn ze vrijwel geurloos. De ‘Intelligent Paints’ hebben een hoge dekking, waardoor deze efficiënt, voordelig en eenvoudig aan te brengen zijn.

De Intelligent verven van Little Greene zijn tot 15 keer sterker dan gewone verven voor het huis en volledig afwasbaar en vlekbestendig.

De verven bevatten geen toegevoegde vluchtige organische stoffen (VOS), ze zijn vriendelijk voor het milieu en met een kindveilige certificering (BS EN71-3: 2013) zijn ze volkomen veilig te gebruiken in kinderkamers, zelfs op babybedjes. Hierdoor zijn de Intelligent verven de slimste keuze voor alle ruimtes van het familiehuis.

Er zijn vier afwerkingen, variërend van mat tot hoogglans.

Styling ID Tips en Trends 'Intelligent Paints' van Little Greene 4

Intelligent Matt Emulsion

De Intelligent Matt Emulsion is de oorspronkelijke afwerking uit de reeks ‘Intelligent Paints’. Het is een veelzijdige matte verf met slechts 5% glans, welke geschikt is voor meerdere oppervlakken. Dit maakt het de eerste keuze voor binnenmuren in ruimtes met veel verkeer, waaronder keukens, badkamers, kinderkamers en gangen. Bovendien zorgt de technisch verbeterde formulering van de Intelligent Matt Emulsion ervoor dat het op de meeste oppervlakken gebruikt kan worden, inclusief houten lambrisering.

Styling ID Tips en Trends 'Intelligent Paints' van Little Greene 8

Intelligent Eggshell

Nog sterker is de Intelligent Eggshell. Deze is geformuleerd om vocht, vlekken en algemene slijtage te weerstaan. De verf heeft een elegante laagglanzende afwerking (15%) en biedt een prachtig alternatief op waterbasis voor het schilderen van houtwerk en keuken- en badkamerwanden waar volledige afwasbaarheid gewenst is.

Styling ID Tips en Trends 'Intelligent Paints' van Little Greene

Intelligent Exterior Eggshell

Intelligent Exterior Eggshell biedt hetzelfde subtiele laagglanzende oppervlak (15%) in een afwerking voor buiten. De verf is zelfprimend en kan rechtstreeks op nieuw en onbewerkt hout worden aangebracht (wat betekent dat er geen afzonderlijke primer of grondverf nodig is) en heeft een uitstekende penetratie in de ondergrond, waardoor dit de slimste keuze is voor buitenkozijnen. Intelligent Exterior Eggshell is sneldrogend en toch extreem duurzaam. Het is weersbestendig en remt de groei van schimmels en algen. De verf is geschikt om al het buitenhoutwerk en metaalwerk van een mooie kleur te voorzien.

Styling ID Tips en Trends 'Intelligent Paints' van Little Greene 2

Intelligent Gloss

Sterk en volledig afwasbaar met een hoge glans (85%), dat is Intelligent Gloss. Intelligent Gloss is een sneldrogend, op water gebaseerd alternatief voor Oil Gloss en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Intelligent Gloss is ideaal voor toepassing op houtwerk, gegronde metalen en gipswanden waar een mooie, hoogglanzende afwerking gewenst is.

De verf van Little Greene is nationaal en internationaal verkrijgbaar via de betere verf- en behangspeciaalzaken of online via www.littlegreene.nl.

Styling ID Tips en Trends 'Intelligent Paints' van Little Greene 6

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]