KEK Amsterdam lanceert behangcollectie met textiel look

In samenwerking met KEK Amsterdam heeft Ontwerpster Roos Soetekouw een unieke collectie fotobehang op haar naam staan.

Roos Soetekouw studeerde textielontwerp aan het Amsterdam Fashion Institute en ontwierp kamers voor The Hotel Exchange. Haar werk kenmerkt zich door een uitgesproken verhaal en zorgvuldige detaillering, waarmee ze de kracht en schoonheid van textiel laat zien.

Styling ID Tips en Trends KEK Amsterdam lanceert behangcollectie met textiel look Roos-Soetekauw-Roze

Fungy fotobehang

De nieuwe collectie fotobehang van KEK Amsterdam is gebaseerd op de zogenaamde fungy-collectie van Roos Soetekouw. In deze collectie staan geweven patronen centraal, geïnspireerd op de vormen, kleuren en texturen van schimmels en andere micro-organismen. De collectie is uitgevoerd in de kleuren oudblauw, vaalroze, lichtgrijs en lichtgroen.

Styling ID Tips en Trends KEK Amsterdam lanceert behangcollectie met textiel look

Over Roos Soetekouw

Na haar afstuderen mocht textielontwerpster Roos Soetekouw kamers aankleden voor Hotel The Exchange. Het is het begin van een indrukwekkend portfolio, met onder meer bijzondere collecties, succesvolle tentoonstellingen en vermeldingen in gerenommeerde vakbladen. Dankzij haar modeachtergrond ontwikkelde Soetekouw een talent voor het selecteren van gewaagde kleurencombinaties en het combineren van verschillende materialen om luxe stoffen te creëren.

Styling ID Tips en Trends KEK Amsterdam lanceert behangcollectie met textiel look 2

Over KEK Amsterdam

Van geschilderde bloemen uit de Gouden Eeuw tot wandvullende tekeningen uit kinderboeken: de behangcollecties van KEK Amsterdam zijn verrassend en verfrissend. Familiebedrijf KEK Amsterdam is in 2010 opgericht door Evert, Bas en Barbara Kok, die samen een ideaal team vormen. Hun producten zijn verkrijgbaar via www.kekamsterdam.com en bij tal van verkooppunten in binnen- en buitenland.

Styling ID Tips en Trends KEK Amsterdam lanceert behangcollectie met textiel look Roos-Soetekauw-Grijs

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This