Leuke handgemaakte muurdecoratie

Wanddecoraties zijn er in vele vormen. Waar we eerst één foto ophingen is nu een hele fotowand. Zelfs de wandplanken zijn niet langer recht, maar in hele leuke vormen te krijgen.

Stickers, posters met foto of tekst, zijn toffe manieren om een wand op te leuken. Nu is er nog een variant bijgekomen: de handgemaakte vlag. Dit keer geen harde materialen, maar vrolijk gekleurde stoffen vlaggetjes.

Styling ID Tips en Trends Leuke handgemaakte muurdecoratie

Pimp je muur met een vlag

Voortaan geen gestoei meer met stickers die je van de muur moet krabben of achtergebleven restjes lijm. Met een muurvlag creëer je binnen no-time een totaal andere look, zonder dat dit je muur beschadigd! De vlaggen zijn er in verschillende soorten en maten, dus er is voor ieder wat wils. Geef de kinderkamer een complete make-over door wat kleurrijke muurvlaggen op te hangen. Of plaats meerdere vlaggen bij elkaar voor extra speels effect. Naast muurvlaggen met pakkende teksten als ‘Shake Your Pompoms’ en ‘Donut Worry’ zijn er ook vlaggen in de vorm van een pizzapunt of met een ananas print. De muurvlaggen worden geleverd inclusief stok en touw om de muurvlag op te hangen.

Styling ID Tips en Trends Leuke handgemaakte muurdecoratie

Persoonlijke cadeau’s op maat

Wil je liever je eigen tekst op een vlag of ander product terugzien? Ook dat is mogelijk, want Rinke maakt alle producten van Gekkiggeit zelf, met een beetje hulp van haar moeder. Laat bijvoorbeeld een tegeltje maken met daarop de favoriete quote van je zus of met het stopwoordje van je kind. Ook voor een bijzonder verjaardagscadeau of een huwelijkscadeau kun je bij Gekkiggeit terecht. Bijna niets is te gek!

Styling ID Tips en Trends Leuke handgemaakte muurdecoratie 2

Over Gekkiggeit

Gedreven door haar liefde voor interieurstyling en vanuit het idee dat het allemaal wel wat moderner mag, is Rinske webwinkel Gekkiggeit begonnen. Naast muurvlaggen vind je in de webshop moderne tegeltjes, snijplanken, ontbijtplanken, posters en tassen. Stuk voor stuk producten in de kenmerkende en originele stijl van Gekkiggeit. De producten maken vrolijk en geven een echt ‘hebben-gevoel’. De producten zijn verkrijgbaar via www.gekkiggeit.nl of een van de verkooppunten in Nederland.

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This